רוצה להביא את הסוגיה אליכם

Love Today

New member
../images/Emo67.gif לא נראה לי שאם הוא היה בן 70

התוספת המיוחדת שלו לשקשוקה כבר היתי עוזרת לו כ"כ .

Love Today

New member
../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif יאו איזה הזוי זה

לדבר עם מישהו בצורה כזו שיותר מבוגר מאבא שלי. :O

זיקן

New member
מנהל
זו מחמאה בשבילי../images/Emo24.gif

ודעי לך יש לי 2 בנות 1 בת 26 מתחתנת בפברואר. ו1 בן 22 ועוד בן בן 17 ..

Love Today

New member
מזל טוב קודם כל לבתך../images/Emo140.gif

שתזכה לחיי נישואין מאושרים וטובים בע"ה. טוב לדעת שאין לך בעיה, אני לא רגילה לדבר לאנשים מבוגרים באותה רמה שאני מדברת עם בני גילי / קרובים אלי בגיל, גם לא דרך פורום. בכל זאת אתה יותר מבוגר אפילו מאבא שלי ויש לך בן בגילי וילדים בגיל של האחים שלי בדיוק. אבל טוב לדעת שאתה נהנה מלדבר בגובה העיינים עם צעירים ממך ובמיוחד צעירונת כמוני , מהמבוגרים המגניבים מה שנקראP:

פנומן 72

New member
ולאיזו כף זכות אפשר לדון אותו ?

בן אלף זונות, הולך להתחתן עוד 4 ימים וזה מה שעובר לו בראש ? חבל שלא היה שם מי שידפוק לו שם כדור.

goldy

New member
לא רצוי לשפוט אדם עד שתגיע למקומו

רצוי השכלה כלשהי בקרמינולוגיה לפני זה.

פנומן 72

New member
no shit

ואני חשבתי שבשביל לשפוט מישהו צריך תואר במשפטים ונסיון כעו"ד. ... gimmi a break

goldy

New member
אתה לא מסוגל להבין תיסכול../images/Emo189.gif

אתה לא יודע מה זה חיים שלמים של רק "לא", וזה פיתאום כשאתה מתלבט איך להתאבד מגיעה לך לראש המחשבה "אז תיקח בכוח". הלוואי עליי להיות כמו כל גבר אחר שהוא. בתור התחלה אשמח לדעת איך זה להיות כמוך
.

פנומן 72

New member
אבל למה בכח ?

אם כולן אומרות לך לא, אז תוציא 200 ש"ח ותתחרע על איזו זונה. או כמו סוקרטס תיסע לתאילנד ותזיין מלוכסנות ב-100 ש"ח. לקחת בכח זה שפל.

פנומן 72

New member
הוווווו.... זה כבר קשה

אתה דיברת על אונס. מי שאונס מחפש זיון לא מחפש אהבה. אבל אם אתה מחפש אהבה - החיפוש הוא לעתים אינסופי שלא לומר מתיש ומתסכל. השאלה היא מה אתה מחפש ואיפה.

זיקן

New member
מנהל
שמעתי שבעולם הזיונים

המצב קשה מאוד ואלו שמוכרות שירותי "אהבה" מיתלוננות על תחרות עזה והורדת מחירים מצד בנות שמוכרות את עצמן בחצי מחיר ויש נותנות שרותים במחירי "מיבצע" וזה עוד כלום מה שמרגיז אותם באמת זה שיש נותנות שרותים בחינם..אז מה הבעיה גבר?

xcalibur

New member
שום נסיבות מקלות ושום נעל בית! מאסר!

בטח שיעשו לו רצח אופי. למה? כי הוא פאקינג אנס! לחרא כזה גם הייתי כורת את הביצים בלי לחשוב פעמיים. לא מעניין אותי שהוא "כמעט אנס" אותה. למזלה של המסכנה אנשים היו עדים ונקלעו למקום. מה היה קורה אילו הוא היה מצליח לבצע בה את זממו? גם אז היית הופכת אותו לקדוש מעונה? שילך להזדיין כשהוא מתכופף להרים את הסבון במקלחות.

למעלה