רוצה להבין את הגבר שלי

ת מ ר11

New member
רוצה להבין את הגבר שלי

אנחנו היינו יחד כשנה וחצי וקרה כבר שנפרדנו וחזרנו כמה פעמים. חוששת שמפני ש'נתליתי' עליו יותר מדי ולחצתי (לאו דוקא בכיוון של נישואין) הוא בסוף נשבר (חייבת להודות שדי זמן לחצתי עליו עד ..) והחליט לדבריו להפרד ממני סופית הפעם. כואב לי בלשון המעטה. אני מבינה בהגיון שעלי להניח לו קצת ולהרפות מכל לחץ. אבל מצד שני חוששת שאם לא אנסה לשמור איתו גם על מעט קשר הוא יעלם לתמיד ולא יהיה סיכוי שנשוב אולי. איך אתם מציעים לי לנהוג? אני יודעת שאני זקוקה לעצה מפני שאני כרגע חושבת רק עם הרגשות (ולכן שולחת אליו גם יותר מדי מיילים וחוששת שזה רק מגביר את הריחוק שלו) מה לעשות? עצובה מאוד, תמר

ת מ ר11

New member
תוספת

אני יודעת שלו ידעתי איך לנהוג נכון לאורך כל מערכת היחסים שלנו גם הפרידות שהיו לא היו קורות. מפני שבכולן אני זו שהגזמתי ומפני שלא ידעתי איך מתנהגים במערכת יחסים. תודה על העזרה שלכם מראש מאוד

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

לא טובה בעצות במערכות יחסים, מה גם שאין לי מושג ירוק בת כמה את. עצה כללית לחיים, לא להגזים בכלום, כנראה שכאן קצת מתחת את סף הסבלנות של הבחור... אבל מי יודע אולי יש דרך חזרה. מקווה מאוד בשבילך שאכן בהצלחה

Vdrums

New member
אם את לא יודעת להתנהג במערכת

יחסים אז תפנימי מה שקרה, ותלמדי לקח. מכיוון שהייתם חברים, אתם יכולים לשבת ולדבר. אין דרך אחרת, אין קסמים, אין משחקים, אין המצאות.

18יעל

New member
אלהן תמר

צריך שתיים לטנגו... מע' יחסים של שנה וחצי זה ים של זמן, אני מאמינה שהוא לא היה "נתקע" איתך, אם היית באמת לחוצה מאוד, יכול להיות שאת קצת לחוצה, אבל לא הכל באשמתך.. תפסיקי לאכול סרטים, לא הכל באשמתך, אני משוכנעת אני בטוחה שאת מאוד עצובה, תנסי לא לחשוב עליו יותר מדי, אפילו שזה קשה, תתנתקי ממנו, ותחשבי על הדברים הפחות הטובים בו. ואני בטוחה שיש בו. לפעמיים אחרי שמע' יחסים נגמרת- זוכרים רק את הדברים הטובים- כאילו הכל וורוד.

ת מ ר11

New member
תודה מאוד על התגובות

שנה וחצי זה הרבה זמן ומאמינה באמת שהוא לא היה נשאר לולא הרגשות שלו ולולא המערכת יחסים שלנו היתה יקרה וחשובה לו. יעל, אין לך מושג מה החבר עבר איתי (למרות שכמובן אין ככלל אדם מושלם) אבל הוא באמת נשמה ואציל נפש. עמד לצידי עם כל הסערות שחוללתי ונתן לי-למערכת היחסים שלנו את היציבות והבטחון ובזכותו כמו שאמרתי "גדלתי" הרבה. הוא יקר לי מדי מכדי לוותר עדיין. עכשיו פשוט כשהוא מתרחק, אני לא יודעת אם מה שאני צריכה לעשות זה כן להניח לו לזמן מסוים שהלחץ ירד ממנו ולא "לרוץ" אחריו כעת כי זה לא רעיון טוב. איך גברים מרגישים? (לא רצוי לדחוף לפגישה מהר נכון Vdrums?) מאוד מודה לכם, תמר * יודעים משהו מאוד חשוב? בזכותכם. בזכות זה שהצפתי את כל התמונה ושטחתי את הסיפור שלנו. אני רואה שלא הכרתי כמה מערכת היחסים שלנו כן יקרה וחשובה לו גם.

Vdrums

New member
מכיוון שאין לי נסיון בעניין

אז קשה לדעת אם יש מקום לדחוף לפגישה. מה גם שכל גבר חושב אחרת, הוא זה לא אני וההפך, אני לא יודע מה הוא מרגיש ומה הוא חושב. אני מנסה להבין את שני הצדדים. מה שאמרתי נכתב מתוך השקפת העולם שלי, לא הייתי במערכות יחסים ארוכות כאלה, אבל אני חושב שכל מערכת יחסם בנויה על תקשורת טובה אחרת הכל מתמוטט. אני גם מנסה לראות דברים בהגיון, ולפעמים דברים נגמרים גם אם הם היו הכי טובים שיש ולכן אני חושב שלשבת ולדבר יכול להבהיר את העניין.

ת מ ר11

New member
אתה צודק תומר

אחד הדברים שהיו לקויים אצלי היתה התקשורת הבינזוגית. כשכאב לי במקום לומר מה, הייתי כועסת ומתכנסת בתוכי. היתה לי תקשורת גרועה לכל הדעות ואחד הדברים הנפלאים שלמדתי בזכותו זה להפתח ולומר את מה שעל לבי. ולמרות שכל אחד חושב אחרת באמת, אמרת משפט מפתח חשוב שהתקשורת היא הבסיס למערכת יחסים טובה. תודה תומר

18יעל

New member
עצה ודעה כנה

שאת שואלת מה גברים מרגישים... זה טימטום בעיני, סליחה כן. מה הם כולם בדיוק אותו דבר? כל גבר והשטיות והטריקים שלו, ואת יותר מכל האנשים הווירטואלים פה, צריכה לדעת אחרי שנה וחצי מה הבחור שלך מרגיש. את אומרת שאת מבינה כמה הוא חשוב לך, ושאת לא מוכנה לוותר. זה יופי שאת נחושה, אבל אולי מותק, זה לא תלוי רק בך? אם הוא לא יהיה מעוניין- זה לא משנה כמה שאת תביני ותרצי אותו. גדלת הרבה בשנה וחצי- כי גדלת הרבה בשנה וחצי- לו דווקא קשור אליו. את נשמעת טיפה אובססיבית- ואני נותנת לך עצה עם המון אהבה כנה ואמיתית- let it be תפסיקי להטריד את המוח היקר שלך, ותפסיקי לנתח ולחשוב על כל דבר, פשוט זרמי עם זה, עכשיו(ממה שהבנתי) הוא עזב אותך, אז עזבי את הנושא... עם כל הכאב. ותדווחי איך הולך לך עם זה! מאחלת הצלחה, יעל

18יעל

New member
עצה ודעה כנה

שאת שואלת מה גברים מרגישים... זה טימטום בעיני, סליחה כן. מה הם כולם בדיוק אותו דבר? כל גבר והשטיות והטריקים שלו, ואת יותר מכל האנשים הווירטואלים פה, צריכה לדעת אחרי שנה וחצי מה הבחור שלך מרגיש. את אומרת שאת מבינה כמה הוא חשוב לך, ושאת לא מוכנה לוותר. זה יופי שאת נחושה, אבל אולי מותק, זה לא תלוי רק בך? אם הוא לא יהיה מעוניין- זה לא משנה כמה שאת תביני ותרצי אותו. גדלת הרבה בשנה וחצי- כי גדלת הרבה בשנה וחצי- לו דווקא קשור אליו. את נשמעת טיפה אובססיבית- ואני נותנת לך עצה עם המון אהבה כנה ואמיתית- let it be תפסיקי להטריד את המוח היקר שלך, ותפסיקי לנתח ולחשוב על כל דבר, פשוט זרמי עם זה, עכשיו(ממה שהבנתי) הוא עזב אותך, אז עזבי את הנושא... עם כל הכאב. ותדווחי איך הולך לך עם זה! מאחלת הצלחה, יעל

ozzz64

New member
היי תמר ../images/Emo91.gif בשבילך

למרות שחסרים המון פרטים ובעיקר הגיל של שניכם. תעשי משהו פשוט,נתקי מגע לגמרי,אם הוא יראה סימן לחזור יש סיכוי בינכם,אם לא? שחררי אותו! חבל על הזמן שלך

ת מ ר11

New member
הי עוז

קשה לי להתנתק ממנו לחלוטין מפני שמאוד נקשרתי אליו..לא פשוט
אני רגשנית מאוד ולקחתי את הקשר עד סוף לבי בינתיים הוא ביקש שנעבור מקשר של חברות לידידות (קרה כמה פעמים וחזרנו להיות זוג) - לא יודעת מה יהיה הפעם.. חבר'ה, אני מאוד אוהבת אותו והקשר שלנו סבוך יותר משתיארתי ואין למי לומר את זה בקול, אז קוראת כאן את המלים בקול שאני אוהבת (אם אתם מרשים לי) תודה שהייתם כאן בשבילי, תמר

ozzz64

New member
גברים שמבקשים להפוך מחברים

לידידים,לדעתי הכי מסוכנים... אם הוא גבר והוא רוצה אותך,אז הוא נשאר איתך. כמו שזה נשמע הוא מצליח לשמור אותך על אש קטנה לצרכים שלו. בהצלחה...

Vdrums

New member
נכון. אין דבר כזה מחבר לידיד.

אי אפשר ללכת אחורה, זה לא עובד.

נעה99

New member
עובד ועוד איך!

החבר הכי טוב שלי היה פעם חבר שלי (במשך שנתיים וחצי) פשוט נגמרה המשיכה הפיזית

גברברת

New member
תמיד לשירותך ../images/Emo13.gif

ומחזיקה אצבעות שהדברים אכן יסתדרו כפי שאת מצפה יום נפלא

את מזכירה לי מישהי

גם כן רגישה גם כן פחדה שאני ייעלם לה גם SMS ללא סוף גם טלפונים לא מזוהים מארבי בית שלה ליד הבית שלי למה לעשות לי את זה? אני לא רוצה אותה!!נקודה. אהה כבר שנה וחצי אחרי זה לא נגמר!

cottoneyejoe

New member
רוצה להבין את הגבר שלך?

חחח :) מצטער לאמור לך, הוא לא שלך! אל תכאבי, הוא בנאדם כמוהו יש עוד מיליון, ואני בטוח שב שבתור אחד הוא לא אוהב את העובדה שלמשהי יש קניין עליו :)

למעלה