רוצה להגיד משהו

trainspotter

New member
רוצה להגיד משהו

קודם כל שבת שלום.אתמול היה סרט נפלא ביס הכאב שבלב מסופר על שני זוגות חברים נשואים שאחד הגברים מנהל רומן עם אישתו של חברו הטוב שזה מתגלה בסוף הבעל הנבגד עובר תאונה דרכים והכל משתנה רגשות האשם צצים.בסוף הסרט הם מנסים לתקן את דרכם.

טרייני יותר עדיף שתתרגז בסרטי איכות

כמו הסרט שהיה אתמול בהוט 16 more better blues והלקח שלמדת מוזר בעיניי, כאילו אם הבעל הנבגד לא היה נפגע בתאונת דרכים, אז מבחינתך היה בסדר לבגוד?ואם הבעל בעת מעקב אחרי האישה היה מוצא טופס לוטו ששוה מיליונים ומתעשר, היית משבח את האישה? החוכמה היא לא לבכות לאחר שהם מתים. החוכמה היא לשמוח כאשר הם חיים. להיות נאמן לעצמך קודם כל.ושאף פעם המטרה שלך לא תהיה "פגיעה". "מי שמביט בי מאחור לא יודע מי אני" אך מי שמביט בי בעיניים, יודע מי אני. ואוהב אותי למרות ובשל מה שאני.ואני אוהבת אותו בשל זה. פנימייש?

היי שוגר, מה שלומך מתוקתי?../images/Emo25.gif

מצטערת שנדחפתי לשירשור הכה מרתק, אבל 'תגעגעתי אליך.

את יודעת שוחרת.. ע"פ פרויד

ניתן לזהות את העיוותים הקוגניטיביים ואת דפוסי החשיבה ההאחראים לשימור הסימפטומים, ומציע סכמה אלטרנטיבית גמישה יותר, אולי תמצאי אחת כזאת בשביל טריינספי? אם כבר את בעניין של פסיכואנליזה וכאלו..

trainspotter

New member
סליחה סיטואציה

אם את בקטע של עקיצות אין בעייה סליחה אני מפחדת שהעסק שבתוכי לא שלי שכחת את זה

איזה עסק? על מה אתה מדבר?

תעשה חיפוש מתקדם על הכינוי שלי בכל הפורומים ותראה אם אי פעם כתבתי משפט כזה. אתה לא שפוי

אני מצטערת להוריד את רוחך אך

אני מעולם לא הייתי חושפת פרטים כאלו. התבלבלת עם מישהי אחרת.

איזה עסק?? גדליה יעשה ממך רסק../images/Emo67.gif

ואגב, קטונתי מלנתח את טרייני. בקושי את עצמי אני מצליחה לפענח.

trainspotter

New member
אני לא מצדיק מה שקרה

ויש סרטי איכות שאני אוהב אם ראית נהג מונית זה סרט איכותי

trainspotter

New member
על איזה איכות

את מדברת כתבת איזה לפני מספר חודשים אבל מה לעשות לא מוכנה להודות

א. מעולם לא כתבתי משהו שעשוי לחשוף

את החיים האמיתיים שלי ולו אפילו לרמוז עליהם. ב. אם תצליח לרשום משפט אחד בערית תקנית אני אסיר בפניך את הכובע. ג. אם כבר מזכירים כובע - אתה יכול לרדת עליי ככך שתרצה ולא אני זאת שמצמידה כובע טמבל לחתימה שלי. שיהיו לך חיים בריאים וקלילים, אתה יודע אומרים - אין שכל, אין דאגות. יום נפלא.

בערית=עברית. אני בורחת מהשרשור

הזה, מסתבר שאווילות עשויה לדבק, ויש לי כמה תאים אפורים חשובים ביותר לשמור עליהם. ביי.

למעלה