רוצה להגיד תודה ולהיפרד

lee_1

New member
רוצה להגיד תודה ולהיפרד

אני חייבת לציין שאני מורידה את הכובע בפני כל אחד ואחת מכם מאוד מעריכה את העזרה שניתנה לי בפורום מאוד מעריכה את התשובות שעזרו לי מאוד אבל זה הזמן להיפרד כי החלטתי לא להתנדב כל החיים שלנו בנויים מצמתים הגעתי לצומת בחיים שהייתי צריכה לבחור בין צבא לבין חיים בוגרים ומאד פחדתי לבחור בחיים הבוגרים כי זו המון אחריות, וזה לא קל בכלל, וגם לא הייתי סגורה על מה שאני רוצה ללכת ללמוד עכשיו אני נמצאת בנקודה שהחלטתי לפנות לכיוון השני, אני נרשמת השבוע לאונ' וכבר בחודשים הקרובים עוברת לת"א (אני מנהריה) אני מאחלת לכולם המון בהצלחה בהמשך דרכם בהצלחה בהמשך קיומו של הפורום הנפלא הזה תודה

סיונתו

New member
שיהיה רק בהצלחה מותק../images/Emo70.gif

ותמשיכי לבקר אותנו

Dawson girl

New member
למרות שאני הייתי בוחרת אחרת,

לדעתי את בחרת דרך הרבה יותר קשה, ועל כן מגיע לך כל הכבוד
שיהיה לך המון בהצלחה באוניברסיטה (איזה מקצוע תלכי ללמוד?) ובכלל בעיר הגדולה ובחיים האלה
ואני בטוחה שאני לא מדברת בשם עצמי שאני אומרת שאת תמיד תהיי רצויה פה

למה להפרד? ../images/Emo13.gif

א. גם אם אני לא הייתי בוחר כמוך, אני מעריך אותך על ההחלטה (הלא פשוטה) הזאת. ב. איחלתי לאזרחית בהצלחה
ג. את לא צריכה לעזוב אותנו.. אנחנו עדיין כאן... תמיד טוב שיש גם דוגמאות לצד השני
. ד. מצטרף לדוסון בשאלה, מה את הולכת ללמוד? ה. מתנגד לדוסון שאמרה שזו הדרך הקשה יותר - זה מאוד משתנה מאדם לאדם. מה גם, שבסופו של דבר כולנו כנראה נפנה לאקדמיה ברבות הימים
ו. אני מסתייג ממה שאמרת לגבי "בחירה בין צבא לחיים בוגרים". אם יש משהו שאפשר להגיד על הצבא, זה שזו אחת החוליות הכי מבגרות בשרשרת. ז. בהצלחה פעם נוספת! ותשמרי על קשר

היא ניסחה בדרכי נועם

את ההודעה שלה. בנוסח פשוט יותר זה יוצא : "טוב חבר'ה, תודה לכם, אבל אני כבר לא צריכה אתכם יותר אז יאללה ביי"

hlvo

New member
שאלה...

1. יש לי שאלה בשבילך 2. קורס קצינים כלל שיעור מיוחד על כתיבה צה"לית? 3. נא להתייחס בצחוק כמובן 4. תודה 5. להתראות

lee_1

New member
כמה תשובות והמון תודות

אני הולכת ללמוד מדעי המדינה באונ' ת"א, ומשם להמשיך לכיוון של תקשורת ועיתונאות אני בהחלט אקפוץ להגיד שלום מידיי פעם, היה לי מאוד נעים בחברתכם

סיונתו

New member
תשמעו...

יש לי ביום ראשון ראיון מתנדבים..ואני בכלל לא סגורה שזה מה שאני רוצה לעשות בכלל...סתם כי פתאום נפל לי האסימון, שאני כל שבועיים נמצאת כמה ימים בבדיקות כי משהו אחר כל פעם לא בסדר..וכאילו...מה אני יעשה עם זה שאני יתגייס וכל יומיים ישב בבית
אני גם לא מוצאת שומדברת שמעניין אותי...ו...אני לא יכולה להגיע אליהם ביום ראשון בלי לדעת מה אני רוצה לעשות בכלל..

Dizen

New member
בשבת.

כשיעברו הבגרות, ההשלמות וסימולציה ראשונה של פסיכומטרי.
דיזן על סף התמוטטות, עמכם הסליחה.

Dizen

New member
הייתי צריכה מיקוד ../images/Emo4.gif

גם ככה קשה לי בלי. |קריז|

../images/Emo123.gif אני בעד ליזום לך התנתקות...

זה רק אני או שנראה כאילו כל הודעה שלך באה לפגוע בצורה זו או אחרת בדיזן?

מעיין©

New member
../images/Emo20.gifהתנצלות../images/Emo20.gif

עדכון העמוד הראשי, הסקרים והטאגליינס זה משהו שהוא באחריותי. אני משפרת בגרויות והעומס בלימודים ובבסיס פשוט גמר אותי, ולא הספקתי לעמוד בהתחייבויות שלי לפורום...סליחה שאני לא כל כך פה עכשיו
יום שני, אחרי הבגרות בספרות- זה ייגמר...לפחות עד הקיץ
ואם אתם שואלים למה אני בבית בשעה כזו- חופשה לקראת הבגרות. תודה לאל

Dizen

New member
כנ"ל לגבי. ../images/Emo52.gif ../images/Emo4.gif

|שתיל| יש לך מסר
אינדוקציה זה השטן

למעלה