רוצה להגיד
לאורן,אבי ושאר השותפים על

רוצה להגיד
לאורן,אבי ושאר השותפים על

כך שהייתם מקור מידע זמין ואמין בשתי האוליפיאדות שהתקיימו הקיץ
ובמיוחד (כנכה) שידעתי שאמצע בפורום את כל מה שמתרחש/התרחש/יתרחש במשחקים הפאראלימפיים שמסתיימים היום
ושוב

katam

New member
כל הכבוד לאורן ואבי על ניהול הפורום

נהנתי מאד

JonJon9

New member
ועכשיו, כשגם זה נגמר,

משתלטת עלי מין ריקנות מדכדכת שכזאת.

תודה לאורן אהרוני ואבי על עשייתם למען

החברה והחשיפה הגדולה לספורט הפרלימפי ובכלל.

תודה לכל מי שלקח חלק בהכנת הספורטאים למאמץ הגדול.

תודה לספורטאים ולמשפחות שבזכותם יש מדליות

תודה לכל מי שצפה ועודד ותמך
במבצע מורכב זה.

תודה לערוץ הראשון שהביא פעמים ביום שידורים מרתקים ישירים ובכלל.

בתקווה שגם בימים רגילים הספורט הפרלימפי יעלה מדרגה ועוד אנשים יחברו אליו

שנה טובה לכולכם
אתי

doron62

New member
אורן אפשר לשנות את שם הפורום בחזרה..

יאלה מחזור חדש

avi13885

New member
רק רציתי להגיד עוד כמה מילים

היה לי מאוד כיף לעזור בניהול הפורום בתקופת האולימפיאדה.

נדהמתי לקום כל בוקר ולקרוא את הדיונים שהתחוללו גם בשעות הקטנות של הלילה שישנתי, את הבדיחות (במיוחד על גרטל וערוץ 1), את הסקירות (במיוחד של טראח קטן) ואת ההתרגשות שאחזה בקרבנו ביום ההוא שאנדיוני ניצחו את פדרר וטומרקין עלה לגמר האולימפי יחד עם האכזבה בשיוט המדליות של קורזיץ ובקרב של אריק זאבי.

תודה לכולם, בהצלחה ואולי נתראה באולימפיאדת ריו 2016

פרישת מנהל הפורום

אנו מודים ל avi13885 על תקופת ניהול בפורום בזמן האולימפיאדות ומאחלים לו הצלחה בהמשך הדרך בפורום טניס, בתפוז ובכלל

המשך גלישה מהנה בתפוז אנשים

מזמינים אתכם לסרט ב
|תפוז|

|*|
חגי תשרי ממש ממש כבר כאן והעבודה רבה. בין כל הסירים, הבישולים, הקניות, הניקיונות האירוחים וההתארחויות - יש לנו פינוק מיוחד בשבילכם לרגל החגים: אנו שמחים להזמין אתכם להקרנה מיוחדת של הסרט החדש "האישה בשחור".
|קדימה|
ארתור קיפס (דניאל רדקליף, "הארי פוטר"), עורך דין שהתאלמן לא מכבר, נשלח לכפר מרוחק בכדי לסדר את ענייניו של לקוח אקצנטרי. קבלת הפנים לה הוא זוכה בכפר מבהירה לו שכל המקומיים מנסים להסתיר ממנו משהו. הוא במהרה מגלה שבית הלקוח שלו רדוף ע"י רוח של אישה מסתורית. רוצים להגיע
|?|
לפרטים נוספים והרשמה - http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2383199
|אקשן|
כולם יודעים שאמא יש רק אחת ולא תמיד אנחנו מעריכים אותה מספיק, אבל הכי גרוע הן הפעמים שבהן אנחנו כן מנסים לעשות משהו נחמד בשביל אמא ואיכשהו יוצא שהכל בסופו של דבר נהרס. ספרו לנו על מקרה כזה בפורום סרטי מתח ואימה ואולי תזכו בכרטיסים לסרט יום האם הארור http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=461&messageid=164316045
|מייל|
אוהבים ליצור? רוצים לברך את היקרים לכם באמצעות ברכה מושקעת? לקראת השנה החדשה, תפוז בשיתוף "PAPER HEART" מזמינים אתכם להשתתף בתחרות שכולה ברכה בפורום עיצוב אלבומים וכרטיסים: צרו ברכת "שנה טובה" המכילה את השאיפות והאיחולים שלכם לשנה הקרובה - ואולי תזכו בפרסים שווים! http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?forumid=1767&messageid=164321635

trilliane

Well-known member
מנהל
לא הייתי כאן כמעט מתחילת החודש

אמנם צפיתי בטקס הפתיחה של הפאראלימפיים אבל אחרי היום הראשון כבר ראיתי שאני מתקשה להתחבר ולהתמסר שוב כשזה לא ממש "זה"... אני לא יכולה חצי, אני צריכה להיות לגמרי או לא, ויצא שלא. בהתחלה עוד חשבתי להשלים יומנים אולימפיים אבל מהר מאוד הבנתי שזה לא יקרה... לא נורא. אני מניחה שאבקר כאן מדי פעם, אבל עיניי נשואות לאולימפיאדת החורף הבאה...

למעלה