רוצה להגיד
ולהתייעץ

רוצה להגיד ../images/Emo51.gif ולהתייעץ

תודה לכל החברות והחברים הנפלאים על התמיכה והעידוד, שמאחורי מסך הדמעות עזרו לנו לאסוף את השברים ולקבל כוח להמשיך הלאה. היו לי כמה ימי התנזרות מהפורום, בגלל שהמתח אכל בי כל חלקה טובה, אבל קראתי את כל מה שהתרחש כאן בימים שלא הייתי כאן ואני רוצה לאחל לכל מי שמתחילה טיפול חדש המון המון
, ורוצה לשלוח
לכל מי שהאכזבה התדפקה על דלתה שוב. המון
לכל הבנות שעולות כיתה. מאחלת שתצליחו בסמסטר הראשון. החלטתי שאני רוצה להתחיל בטיפול אלטרנטיבי במקביל לטיפולי ה-IVF. אני מרגישה צורך למצוא דרכים נוספות להרגיע את עצמי ולסייע לטיפול הקונבנציונאלי להצליח. מישהי יכולה להמליץ על מטפלים באזור הצפון? האמת שגם מאזור המרכז אפשר כי אני עובדת בת"א. אשמח לשמוע מה דעתכן והמלצות. ושוב, המון המון
מרב

@שירי

New member
בוקר טוב מירב

אני רוצה להגיד לך שאני הגעתי אתמול לאותה החלטה כמוך. אני רוצה חופש מהטיפולים האלה לכמה חודשים עד להתרגעות הנפש ואז אני בטוחה שאני אחזור עם הרבה יותר אנרגיה לטיפולים הבאים. החלטתי לנסות טיפולים אלטרנטיביים. אז עשיתי בירור באיכילוב במכון לחקר הפוריות עובדות כמה מטפלות מוסמכות בנושא פוריות. אולי הפרטים שקיבלתי שם יוכלו לעזור לך או לבנות אחרות שאולי מעוניינות. פגישה ראשונה כוללת שיחה וייעוץ עולה 160 שקלים וכל פגישה אחריה עולה 120 שקלים. הפגישות מוצעות לכולן בלי קשר לאיפה הן מטופלות או באיזה קופת חולים. אני כבר קבעתי תור ואשמח לספר לך איך היה. בהצלחה שירי

yaelhul

New member
לשירי ומירב שלום. לגבי הטיפולים

האלטרנטיביים באיכילוב - אני מטופלת אצל אחת המטפלות שלהם באופן פרטי ואומרים שיש להם הצלחות מאד יפות. עצם העובדה שהיחידה הינה תומכת ומשלימה ליחידת הפוריות כבר עושה אותה רצינית בעיני. אם אתן מעונינות - אתן לכם את שמה של המטפלת שלי. הכי חשוב - שיהיה בהצלחה יעל.

מרבי

אני מכיר חברה שעברה טיפולים אלטרנטיביים בצפון הנקודה היא שלמיטב ידיעתי כל המטפלים דורשים הפסקת הטיפול הקונבנציונלי על מנת לנקות את הגוף ממה שהם רואים כרעלים נדבר אחר כך ואתן לך פרטים ליאור

עמית@

New member
אמנם רובם דורשים התמסרות מלאה

(להמהלך טיפול הומאופתי) אבל אין מניעה לשלב רפלקסולוגיה/שיאצו ודומיהם עם טיפולים קונוונציונליים. שלא נדבר על שינוי הרגלי תזונה על פי השיטה הסינית או מדיטציות למינהן אני לא ממש הכתובת אבל אנסה לברר לך אצל חברים. מקווה שאת כבר יותר בסדר (ולו במעט)

עמיתוש ../images/Emo25.gif

אני כבר קצת יותר בסדר. עדיין עומדות דמעות בעיניים מדי פעם אבל אני אוספת את עצמי. מחזיקה לך אצבעות להצלחה בטיפול הנוכחי
מרב

רננה 9

New member
גם אני אשמח לקבל המלצות

למטפל/ת ברפלקסולוגיה,מאזור גוש דן.

יש לי המלצה חמה על שניים בחיפה.

אחת היא רפלקסולוגית שעבדה באלישע. כרגע עובדת באופן פרטי. והשניה היא מטפלת בשיטה הנקראת "עוצמת הרכות" - מדהים. היא עזרה לי המון ובהפריה הראשונה הייתי בהריון. אומנם היסתיים גרוע. אבל ממש לא בגללה. אה. והיא עובדת גם בתל אביב. אשלח לך למייל פרטים. ביי. סאני.

דל

New member
מרב הי ../images/Emo9.gif

אני כל כך מבינה אותך, היאוש הוא גדול אבל חייבים להמשיך יש לי להמליץ לך על המטפלת ה"סינית" שלי היא אשה נהדרת שמטפלת בי בדיקור ובצמחים סינים היא מתמחה בבעיות פוריות ומטפלת במקביל לטיפול הקונבנציונאלי היא גם מנהלת את המעבדה של בר טוב בבר אילן הטלפון שלה הוא: 6350460-03 היא מטפלת ברמת אביב ובקרית אונו מומלץ בחום דלית

דל

New member
אופס ../images/Emo66.gif

מרוב שלא רציתי לשכוח שום פרט, שכחתי את העיקר.... קוראים לה חני לדרמן בהצלחה דלית

עידית ד

New member
מרבי מנסיוני האלטרנטיבי ../images/Emo57.gif

קודם כל כואב לי באמת על השלילי, רק המילה הזו עושה לי בחילה...
אני התחלתי לפני חודש או יותר טיפול אלטרנטיבי אני לא אשקר אני לא ממש מאמינה גדולה בכל הנושא הזה אבל הרגשתי ממש בתחתית התהום. היה לי הריון כימי שגמר אצלי כל חלקה טובה של אופטימיות וחשק להמשיך הלאה. הרגשתי שהגוף בוגד בי ושלא נדבר על הנפש....ובכלל הזוגיות והעבודה..הרגשתי שהכל מתפרק. בהמלצת אחת שעובדת עם בעלי פניתי להומהאופט. אחרי שיחה של שעתיים + שכללה כמובן גם את בעלי החלטנו להתחיל טיפול אצלו הטיפול כולל התנזרות מוחלטת מכל הקונבנציונלי, המטרה היא ניקוי וטיהור הגוף מכל הרעלים. תזונה נכונה, דיקור, צמחי מרפא, שיאצו, מדיטציה. בינתיים הנפש רגועה והזוגיות נפלאה (טפו טפו טפו) אבל הריון עדיין אין
הזמן לא ממש מוגדר הוא אמר לי שבערך 6 חודשים ואם אני בתקופה זו אכנס להריון אז נמשיך בטיפולים לחיזוק ההריון (הלוואי) מאחלת לך הצלחה בכל דרך שתבחרי!!!!! עידית

ליברה*

New member
אני נעזרת בביואנרגיה

שזה סוג של הילינג. זה לא סותר אף טיפול אחר וזה עושה לי טוב באופן כללי - מעבר לעניין הפוריות. אם זה מעניין אותך תכתבי אלי לאי-מייל. אגב, מדובר באיזור תל אביב.

טלי2

New member
מרב יקרה ../images/Emo20.gif

קודם כל שמחה לראותך מאוששת יותר שנית, אני כבר כמעט חודשיים בהפסקה מטיפולים (זה התחיל כהפסקה כפוייה והמשיך כהפסקה מרצון) אני מטופלת בדיקור +הומאופטיה+ רפלקסולוגיה, דיקור ורפלקסולוגיה (כמו עוד סוגי טיפול אחרים) ניתן לשלב גם במהלך הטיפול (ולפחות עד לשלב ההפריה),כך שאת יכולה לעשות זאת בשילוב, אמנם אני עדיין לא בהריון, אבל בהחלט ממליצה,הטיפולים עשו לי סוויץ´ מחשבתי (זה ארוך ולכן לא אפרט כאן), אבל בקיצור אומר שההרגשה להגיע למטפלים שלא מתמקדים רק באזור אחד שלך, אלא גם שואלים על חלקי הגוף האחרים, וכמובן גם מתייחסים לנפש היא טובה ומיטיבה.. מאחלת לך הצלחה (המטפלים שלי לא ממש מאזור הצפון, אבל אשמח לכל שאלה) טלי2

תמר&

New member
המלצה לאזור צפון ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

מרבי עוד המלצה לאזור הצפון אני מטופלת אצל ד"ר וו סינית בעלת תואר ד"ר -גניקולוגית ע"פ הרפואה מהערבית ובעלת תואר פרופ´ ע"פ הגישה הסינית הטיפול כולל המון שאלות, דיקור, לא בכל פעם ואבקות למינהן מכיוון שהיא מצוייה היטב בשתי השיטות היא בהחלט משלבת בינהן, תלוי בהחלטה שלך. היא דוברת אנגלית, היחס שלה מעולה. אצלי הצליחה לפתור דברים שברפואה הקונבנציונאלית לא מייחסים להם חשיבות (כאבים ...למשל) עכשיו רק נשאר להכנס להריון .... היא עובדת במדיסין חיפה - יום אחד ובשאר הימים בתל אביב יש תור ארוך , הביקוש רב. טלפונים: חיפה 9930419 ת"א- 6091511 אגב, כרגע היא לא בארץ היא תשוב לקראת אמצע אוקטובר ב ה צ ל ח ה

נועם@בת

New member
מרב, קראתי פעם באיזה עיתון על מטפלת

בזכרון. אני ממש לא זוכרת מה ומי, אבל מצלצל לי מהזכרון שמדובר באיזה מרכז טיפולים אלטרנטיבי. ממש לא זוכרת מעבר לזה.
נועם

למעלה