רוצה להודות לאיש יקר יוסי 987

שוקולתה

New member
רוצה להודות לאיש יקר יוסי 987../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

כל הכבוד לך על השינוע עד הבית מודה לך מאוד מאוד .תיזכה למצוות תבורך במעשיך שיהיה לך חג שמח ושנה טובה ומתוקה בהיזדמנות זו רוצה להוסיף גם לצריפינה המקסימה ולסאג אשר הביאו לי בגדים למישפחות תודבה תודה אנשים יקרים

רוצה להודות לנועית10 שבזכותה../images/Emo23.gif

ישנתי טוב הלילה, אופטימית ומחייכת ומאמינה שיהיה טוב ושב"ה אולי גם אני אוכל לעשות פעם למישהו טוב ושמח כמו שאת עשית בשבילי, הקדשת, כתבת,פיקססת,התקשרת ולקחת אלייך ללב את הכל!!! תודות ענקיות לך אישה מקסימה שהאל יברך אותך ואת כל המשפחה שלך-ותפסיקי להצטנע-כי אני יודעת שאת אישה מדהימה!!! אוהבים ומעריכים כל שבריר שנייה של השקעה בנו, יהונתן ושרית

לכ מי שתרם ונרתם

לעזרתה של הבחורה הצעירה עם התינוק מקרית מוצקין היא ביקשה ממני להודות לכל אחד ואחת מכם על התרומות והנתינה. היא לא ידעה את נפשה מרוב שמחה בכל פעם שהגיעו אליה דברים מכל מיני מקומות בארץ. לו היתה באפשרותכם לראות את השמחה על פניה ואת ההתרגשות שלה הייתם מבינים איזו מצווה גדולה עשיתם. ובשמי חימם את ליבי לראות את ההענות, את הרצון ,הלב הפתוח והתרומות שהגיעו אליה. נוכחתי לדעת כי יש במדינתנו המון אנשים שיש להם נתינה מהלב שנכונים לתת מעצמם למען האחר. קבלו ממני באהבה רבה ,ברכה , לכל אחד ואחת מכם שאלוהים יברך את כולכם בשפע ושהשנה תאיר את דרכה לכולנו ושלא נדע מחסור לעולם. (אני הייתי ועדין אשת הקשר והשינוע אליה). ושוב תודה גדולה בשמה.

ל ''יה-יה'' ו''אמא ל3חמודות'' רציתי לומר תודה

תודה ענקית באמת נתתם לי להרגיש טוב הלילה אתן פשוט מקסימות היה לי נפלא להכיר אתכן ושוב תודה לילה טוב ולכל השאר אתם כולכם פשוט מקסימים ואני מאוד מעריכה את עזרתכם הענקית אתם כולכם מרגשים אותי ואני בטוחה שאני לא היחידה שמרגישה כך לילה מקסים לכל חברי הפורום ליסה

../images/Emo51.gif תודה לצריפינה

תודה לך על כל מה שעשית בשבילי... לא היה לי אינטרנט הרבה זמן ובגלל זה הודתי לך עכשיו

tyran8

New member
תודה לעומר מקורית ולאוזיסיס על העזרה והרצון נ

הגדול לעזור . כן יירבו כמותכם............ אמן ואמן תודה על התיקים אתם גדולים מהחיים מה שלא אזדקק אעביר למקלט תודה

tyran8

New member
יום קסום סום נסיך

היינו אמש בתיקון של הרב שלמה עופר היה ענק מהחיים!!! כל יום שני בלילה מ 12 הוא מתחיל את התיקון מומלץ מאוד

0ziris

New member
../images/Emo42.gif חם + ../images/Emo73.gif סע = חמסע../images/Emo57.gif ../images/Emo6.gif

תודה לאוזיריס על השינוע. ועוד תודות.... ../images/Emo20.gif

ל-RINI על המגבות והמצעים. ל-דניאלה על הנעליים (הבנתי שהם ממך). נמסרו תחתונים גדולים שיועברו לדניאלה עבור משפחה בטיפולה. אתם נהדרים

למעלה