רוצה להודות לבעלה המקסים של לילך1003

שוקולתה

New member
רוצה להודות לבעלה המקסים של לילך1003../images/Emo140.gif

תודה רבה על העזרה לסחיבת הקרטונים אחלק למישפחות את המצעים ושמיכות . ואת הבגדים מכיון שזה לא מתאים העברתי אלאה שקיפות וממני נימסר נעלי בית לילדה לחורף סוודר ועוד ביגוד בנים ובנות לילדים תודה לך לילך 1003 ותודה לך בעלה היקר

לילך1003

New member
בשמחה!

מקווה שבזכות השמיכות והמצעים יהיה לעוד כמה אנשים חם ונעים בגוף ובנפש.

שוקולתה

New member
שקיפות ../images/Emo24.gifרוצה להודות לכל מי שעזר לי

לנירה 63 תודה תודה לאפרוחים
לצריפינה המקסימה ולכל מי שנתן לה להעביר לי למישפחות תיזכו למצוות תודה לך צריפינה על השינוע אין אין עלייך

שוקולתה

New member
צריפינה תודה רבה על ריבת תפוזים יאמי יאמי../images/Emo140.gif

מאוד מאוד טעימה

נירה63

New member
והלב אומר המון תודה../images/Emo24.gif

כעת חזרתי מהעברת המוןןןןןןןןןןןןןןןןןן תרומות לילדי הגן בחיפה. אין לי מילים לתאר את ההתארגנות של אפרת וההורים הנוספים אשר התארגנו, אספו המון בגדים, צעצועים, מכוניות, משחקים, נעלים, סביבונים, מתנות והפתעות לילדי הגן, מה לא היה שם, הכל מכל. תודה אפרת מקסימה על תרומתכם ועזרתך הרבה. אחרי הביקור אצל אפרת, נפגשתי עם הגנן אמיר בגן ועם הסייעת שהגיעו בערב לפרוק הכל מהרכב ולהכניסו לגן, שם פרקו מיינו סידרו בכדי לעשות טוב לילדים שיגיעו מחר בבוקר ויראו כמה טוב אנשים עושים למענם. היה זה ערב של מפגשים מרגשים מאוד ואני שמחה על כך.תודה לכל התורמים .

מחמם את הלב לדעת שלאנשים איכפת

שלום, אני הגנן שמחליף את אפרת הגננת בגן צעיר ובמסגרת משלימה נוספת באיזור חיפה מזרח. היום בערב קיבלתי את התרומות מנירה והתגייסנו הסייעת ואני לארגן את שלל התרומות המקסימות - חלקן ישמשו אותנו בגן והיתר ימסרו למשפחות. כגנן בשתי מסגרות גניות לאוכלוסיות נתמכות רווחה אני מודע לקושי של ההורים לבקש עזרה למרות שצריך. אך כשהדברים יוצאים ממסגרת הגן הם מקבלים זאת בשמחה ובהוקרת תודה. אז, לכל התורמים תודה. חיממתם את ליבנו ואפשרתם חג שמח יותר לילדים ! ולנירה, למרות שזו שנתי הראשונההגנים אלה אני מוקיר אותך על התרומה לאורך השנים. יישר כוח !

למעלה