רוצה להודות על המפגש בבריכה שהיה

רוצה להודות על המפגש בבריכה שהיה

זה היה מקסים. החברה היתה נעימה מאד. אנשים היו פתוחים וחביבים. האוכל שהוגש ע"י חברי הועד וההשקעה היתה ממש נראית. מאד מאד נהנינו. הערב נגמר מהר מדי. (לטעמי) אני רוצה להודות לכל המארגנים לכל חברי הועד ולמי שתרם להצלחת הערב הזה. הכל היה נהדר רק חבל, הרגשתי שחסרה איזו שהיא פעילות חברתית. אולי פעם הבאה צריכים גם לעשות משהו כדי להכיר יותר טוב אחד את השני. יש לאנשים רעיונות? או שהיה לכם טוב ככה (כמובן שאני פונה למי שהיה נוכח באותו ערב מופלא!!!) תודה לכולם ומצפה לעוד הרבה ערבים ולילות וימים שכאלה. ממני ניצת האור

sl 3977

New member
אני לא באתי למפגש בריכה

1.משום שאני מעדיף ללכת למועדונים 2. כי אני אוהב לרקוד בקצב ולהיות רק בחברת צעירים מגיל 16ומעלה שאני יוצא לבלות והולך לפעילויות חברתיות 3. כי אין לי מה לחפש בחברת אנשים מבוגרים(שהם הרוב במפגשים הנטוריסטים) להוציא משפחה ואנשי מקצוע 4. בפעיליות הנטוריסטיות אין יותר מדי אקשן אני ביינתים לא מגיע לגעש ולנוה מדבר כי אין לי רישיון נהיגה ולצערי ולצערכם 5.בגלל שאני לא רוצה להוציא הון תועפות כסף על מוניות בשישי בלילה והמקומות בהם מתקיימים המפגשים די רחוקים מתל אביב 6.בגלל הכפיה הדתית האוטובוסים נגמרים לפני כניסת השבת ביום שישי 7.האם הפסדתי שלא באתי למפגש? ואני מצטער מאוד אם מישהו נפגע מדבריי

O r e n E

New member
עזוב .. פשוט אל תבוא

מילא אתה לא רוצה להתאמץ על מנת להגיע - ענין שלך מילא אתה אוהב "ילדים בני 16" - ענין שלך אם בשביל ללכת למועדונים אתה כן יכול להתאמץ ולבוא למפגשים שלנו יש לך את כל הטיעונים המטומטים והמרגיזים - גם אם תרוויח בפיס אוטו 2008 - אל תבוא בבקשה. אנשים כמוך לא בדיוק מתאימים לנו !! אורן

sl 3977

New member
מסר

אתה לא תקלל אותי!! ואתה לא תקרא לי מטומטם!! ואתה לא תקבע בחיים שלך לי אם אני כן מתאים לבוא לפעיליות הנטוריסטיות או לא!!

O r e n E

New member
מסר חוזר

אף אחד לא אמר שאתה מטומטם ! הדברים שכתבת מרגיזים ומטומטמים - יש הבדל עצום. מבחינתי האישית אתה יכול ללכת לאן שאתה רוצה. ממילא כתבת את סדרי העדיפיות שלך על גבי הפורום. באשר לאיזה אירוע נטוריסטי תחליט ללכת? ברובם אתה באמת יכול לבחור. במקצתם... אני לא בטוח. יום טוב אורן

sl 3977

New member
אורן

דווקא אני ניסיתי לשכנע חבר שלי לבוא איתי לגעש ביום שישי כדי להתנסות בנטוריזם אבל כ שאמא שלו שמעה את זה היא שכנעה אותו לא ללכת כי היא חושבת שיש בפעילויות הנטוריסטיות פעילויות מיניות וסוטים אבל היא טועה בגדול היא סתם האכילה אותו בשטויות אבל הוא אכל אותן ובגלל זה הוא לא רוצה לבוא איתי לגעש ואני מאוד כועס עליו בגלל זה אבל ניסיתי לשכנע עוד חבר לבוא לגעש והוא אמר שהוא ישקול זאת בחיוב אני נרגעתי אורן אני מקווה שגם אתה נרגעת בוא נפתח דף חדש אם בא לך האם יש פינות בגעש שאני וחבר שלי יכולים להיות לא עם הקבוצה הגדולה אלא לבד עם כך בא לנו?

O r e n E

New member
דף חדש

שלום SL בשמחה אתחיל דף חדש. אני לא מצפה שתהיה נטוריסט המאה, אבל הנכונות היא התחלה מצויינת. להתראות בחוף אורן

קוואנט

New member
תודות ופתרון חלקי

זו בהחלט הזדמנות מצויינת להודות לכל העוסקים במלאכת ארגון האיורעים. על אף שהגעתי למעט מדי זמן, היה יופי של אירוע עם אווירה ואנשים טובים. לגבי הפעילויות: במפגש הבא במיקום החדש שנמצא, תהיינה פעילויות של המקום עצמו (עדכון מלא - מחר
). עם זאת, את בהחלט צודקת, וכדאי וראוי לערוך פעיליות חברתיות כדי לחבר קצת את האנשים. אולי משחקי מים ותחרויות? אולי מדיטיציה מרגיעה? אולי משחקי חברה (כולנו ילדים גם בגיל 100
)? אולי בינגו נושא פרסים בסגנון מלון באילת של שנות ה-80'? אולי הרצאה בנושא מסויים? השאלה היא למה יתחברו יותר אנשים ומה יאהבו יותר. מה דעתך?

למעלה