רוצה להוריד את הבטן..

rosh1234

New member
רוצה להוריד את הבטן..

בס"ד נשארה לי בטן שמסרבת לרדת אחרי הלידה מה עושים ? אני שלושה חודשים אחרי הלידה (לידה ראשונה) מה לאכול ??? (אני צמחונית ומכורה למתוק) אני חייבת להוריד 10 ק"ג לפחות וממש מיואשת מאיך שאני עכשיו לפני כן הייתי רזה ובהריון העלית 17 ק"ג בערך ... מחכה לתשובתיכם איריס

rosh1234

New member
אני לא מניקה...

בס"ד ספורט זה מדי פעם כפיפות בטן ומדי פעם הליכה

חן123

New member
ברוכה הבאה

ברור שכשהק"ג ירדו לפחות חלק מהבטן תרד (וחלק ירדו ממקומות אחרים). את מעידה על עצמך כמכורה למתוק, לכן בשלב ראשון הייתי מנסה להוריד את השטויות. לגבי הצמחונות חשוב לשמור על קבלת כל מה שצריך ממקומות אחרים, אני לא דיאטנית אבל תנסי להקפיד על נקודה זו

rosh1234

New member
מה לאכול ??

בס"ד מה לאכול כדי לרדת במשקל...אתמול התחלתי הליכה מהירה עם בעלי ועם התינוק היה כיף לאלללללללללללה

rosh1234

New member
אז ככה..

בס"ד בבוקר כמעט וכלום או מעדן ובמבה ושתיהבדר"כ בצהרים לפני עבודה מנה חמה בערב הרבה שזה 5-6 פרוסות לחם ,כל מיני דברים של טבעול נקניקיות,שניצל ירקות גבינות מרקים או תבשילי "חימום" וזה בדר"כ ביום יום..וממתקים כמו שוקולד חלב

אורלי14

New member
אולי את יכולה לבד לבדוק מה עודף ?

למשל, 5 - 6 פרוסות לחם, ועוד בלילה, נראה לי המון, מה גם שאין לך ירקות ופירות בתפריט בכלל. שלא לדבר על חלמונים שבדרך כלל מקורם בעופות ובמוצרי חלב. משהו לא בסדר בתפריט שלך, בעיקר הבמבה על הבוקר... ;) לכי לדיאטנית, והיא תעשה לך סדר כולל הדברים שאת אוהבת. הצלחהה מרובה!!!

חן123

New member
התפריט לא ברור

ולדעתי מורכב גרוע בוקר - כלום? לא טוב. במבמה גם לא טוב, זה לא נשביע, די משמין מנה חמה בצהרים - גם כלום איפה משהוא בין הבוקר לצהרים ובין הצהרים לערב? לא חשוב רק סה"כ הקלוריות אלה גם פזורן על פני היום שוקולד בערב? כמה? קוביה? חבילה?

rosh1234

New member
אז תייצעי לי בבקשה

בס"ד יש לך רעיון לתפריט אני מכורה לסוכר וצמחונית ואין לי יותר מדי זמן אני עם תינוק בין 4 חודשים שדורש יחס מדי רגע

חן123

New member
אני לא דיאטנית ולא יכולה להרכיב

ת]ריטים אבל בגדול בבוקר תנסי משהו יותר מזין מבמבה. חסרה לי ארוחת ביניים פרי או יוגורט או משהו דומה. חסר לי ירקות, ביצה ועוד קצת קשה לי עם המונח "מכורה לסוכר". כל דבר זה בסדר במידה, לא ממש כתבת כמה שוקולד (הדבר המתוק היחיד למיטב זכרוני) את אוכלת

חן123

New member
ואגב התינוק על הידיים

יש המון דברים פשוטים להכין . אני למשל מכינה מג'דרה, שגם מהיר להכין, גם מזין וחשוב לצמחונים וגם נשמר במקרר כמה ימים

למעלה