רוצה להוריד ראש

appleH1

New member
רוצה להוריד ראש ../images/Emo120.gif

סתם כותרת פרובוקטיבית... אבל למעשה מדוייקת. אני צריך ראש אנושי בפורמט CAD הנדסי כלשהו (למשל sat, parasolid, sldprt, iges או אפילו של קאטיה ופרואנגיניר. פורמטים של תוכנות כמו מקס וריינו יהיו מעט פחות שמישים עבורי, אבל גם הם יתקבלו בברכה ותודה). לצורך האפליקציה הספציפית הזו גם ערימת nurbs של חתכים אופקיים של ראש תתקבל בברכה, במיוחד אם רמת הצפיפות שלהם תתאים ל 3 4 מילימטר בקנה מידה אמיתי (עדיין, ראש ממשטחים או כגוף יהיה עדיף, גם בגלל גמישות וגם בגלל שאת זה יהיה אפשר להוציא למדפסת תלת מימדית) אם מוכר לכם מודל מהסוג הזה, אנא ידעו אותי איפה אפשר להוריד אותו או אם באפשרותכם לשלוח לי אותו. מכיוון שמדובר בפרוייקט מסחרי, מודלים לא חינמיים הם גם אופציה... תודה מראש... נ.ב. שאלתי פה בפורום לפני כמה חודשים אם יש מישהו שמעוניין להדפיס בתלת מימד (בחינם!) אחד מהמודלים שלו, כולל טקסטורות, לשם פרומושן לחברת שירותי rp מסויימת, עם קרדיט (וכמובן לקבל עותק אחד הביתהו!). בינתיים כבר הודפסו מודלים רבים אבל מהפורום הזה לא קיבלתי כלום. ההזמנה עדיין בתוקף, ולא ברור לי למה אין אף קופץ על ההצעה....

eldarinn

New member
אני אשמח לשלוח לך ראש אחד

ובהזדמנות זו תוכל גם להדפיס לי העתק שלו
שלח לי את האימייל שלך במסרים .

appleH1

New member
המסר בדרך

אני רק מבהיר לטובת כולם שמדובר בשני פרוייקטים נפרדים לחלוטין - הראש צריך להיות ריאליסטי (רצוי מסריקה). אני מניח שמסתובבים ראשים כאלה באינטרנט או בדמואים של סוליד וורקס ושמעתי שגם בריינו יש אחד (אבל בריינו הזמין לי לא מצאתי כלום). בינתיים יש לי רק ראש נשי שנסרק כנראה מפסל רנסאנסי, ואני מחפש משהו קצת פחות טעון במשמעויות, כך שעדיף גבר עם שער קצר. הפרוייקט השני הוא מסגנון אחר. לא חייב להיות ראש, והאמת שעדיף שלא יהיה.

למעלה