רוצה להיות חלק במשהו אמיתי?

enwhysea

New member
רוצה להיות חלק במשהו אמיתי?

"הבצפר" (בית הספר הגבוה למקצעות הפרסום) מפיקים פרסומת טלויזיה לקרן הקולנוע הישראלי. אחרי בחירת חמשת התסריטים הכי טובים מקורס הקופי של ה-ACC (הקורס של תרצה גרנות) ובשיתוף עם במאים מבית ספר סם שפיגל לקולנוע וטלוויזה. ההפקות יצאות לדרך. ואנחנו צריכים אותכם! צלמים, שחקנים, סאונד-מן, ציוד תאורה, מצלמת BETA וכל אחד שחושב שיכול לתרום או לעזור להפקה! העבודה היא בהתנדבות ובשביל הנסיון והרזומה. מעוניין? שלחו לי מסר או אי-מייל [email protected]

GGOODD

New member
נשמע לי מעניין...

אבל לא רלוונטי לי, אם לא הייתי מתגייס עוד שבועיים...

enwhysea

New member
יעוד הסרטים.

הפרסומות יוצגו לאנשי עולם הפרסום כפרויקט גמר של קורס הפקת פרסומות ב"בצפר" אנשי חברות הפקה כמו P.O.V. ומולה הפקות, אנשי איגוד הפרסומאים, אנשי קרן הקולנוע ישראלי וכו'. היעוד בסופו של דבר: אם הפרסומות מספיק איכותית זה לעלות לאוויר. אם לא אז אולי כ-ITEM בתוכניות טלויזיה שונות. המטרה זה להפיק משהו שיגיע לשידור כמובן.

שאלות :

א. מי מפיק את הפרסומת. כסף יענו. הבוגרים שלכם או מי שמגיע בהתנדבות ? ב. ציוד. מאיפה ?, תרומות ? אם אני מתנדב, אני צריך לדעת עם איזו מצלמה מצלמים, אם יש מספיק ציוד תאורה. ג. האם מופיעים קרדיטים של הצוות הטכני בסוף הסרטון? האם יש סיכוי שהקרדיטים יופיעו ב ICE ? ד. עד כמה עמוק שיתוף הפעולה בין הבצפר להפקה ? תודה על הסבלנות.

enwhysea

New member
תשובות

א. כסף אין... יש גב חזק של הגורמים אבל תקציב ממשי אין כרגע... אנחנו עובדים על זה. ב. ציוד בתרומה, מה שאתה יכול לתרום או לתת כיוון יעזור מאוד. ג. אולי נעשה גם קרדיטים בגרסאת פרויקט, כמובן שיהיו במצגת וכו' ג2. לא יודע בקשר לאייס, אבל אני מאמין שהפרויקט יקבל פרסום יפה, גם בתקשורת ובטוח שבאיגוד הפרסומאים, אנשי הקרן לקולנע ואנשים/מפיקים בחברות ההפקה שהם חלק אינטגרלי מהקורס וודעת התוכן. בסופו של דבר אנשים שעובדים בתחום הפקת פרסומות ואנשי הקרן לקולנע רואים את זה בטוח... והם באמת מי שחשובים גם לך וגם לנו. ד. לא הבנתי כל כך את השאלה כאן... המפיקים הם מהבצפר, קורס הפקת פרסומות.

חחחחחח...נו עובדים עליכם..

מדובר בסטודנטים ששילמו ממיטב כספם לאיזה בית ספר,בכדי להיות דודו טופז הבא,אביב גלעדי הבא,יואב גרוס הבא,אדיר מילר הבא,ניסים משעל הבא,משה איבגי הבא,שחר ברלובי'ץ הבא וכו' וכו'----ועכשיו מנסים לגייס אתכם (בעלי מערכות העריכה,בעלי המצלמות,וכל אלה שגם כאילו עדיין מחזיקים בחלום של להתפרסם) בכדי שאעלק תעזרו להם. ממש שיטה טובה. אעלק קרדיטים. אעלק אייטמים בתוכניות טלוויזיה. כן כן...בטח ישימו את הסרטון בערוץ 1-לפני "התקווה". חחחחחחחח פראיירים

enwhysea

New member
לא רציתי להגיב..

אבל הייתי חייב לתקן אותך בדבר אחד... דודו טופז, אביב גלעדי וכל החברים הנחמדים שהזכרת... אין להם קשר להפקת פרוסמות. ועוד משהו קטן.. לא ממש תיקון... אבל בתי הפוסט JCS, BROADCAST ו- GRAVITY מספקים את מערכות העריכה... ככה שמערכות עריכה הכי טובות במדינה כבר יש. כל מי שמעוניין לעזור שמע או ישמע את התנאים, אני רק יכול להבטיח שהוועד של ה"בצפר" ואנשי הקרן לקולנוע יראו את הסרטים, וזה לדעתי המון. אתה טרול חמוד "ערן לוי המקורי" אבל בפעם הבאה תנסה לפגוע יותר במטרה ולרדת על קרפיק, גבר, סגל, תורגמן ואנשים שמתעסקים בעולם הפקת הפרסומות ולא בסלבס וטאלנטים של טלויזיה...

חבל

שהגישה שלך היא ברוח כל כך ישראלית וילדותית. גישה מתנשאת של "אני לא פראייר". בכל העולם, אנשים מחכים להזדמנות הכי קטנה, גם להתנדבות ולא משנה בני כמה הם, כדי להוכיח את עצמם במקצוע. היו לי כמה ימים בהתנדבות, חלקם השתלמו לבסוף וחלקם נשארו בגדר חוויה. לא הופכים להיות מקצוענים ביום אחד. ובטח לא מהמקום ומהגישה שאתה בא ממנה. בוא נקרא לזה "השקעה לעתיד", כי התלמיד שאתה תעבוד איתו היום יהיה המפיק של מחר. ואפילו אם הוא לא ייעזר בשירותיך בעתיד...הוא ידע שאתה קיים. אז בוא נשכח את ההודעה הדבילית שכתבת ותנסה להיות קצת יותר מחושב.

קרוקדיל

New member
נקודה נוספת למחשבה....

תמיד תוכל להציג את העבודה בתיק עבודות שלך לדוגמא של משהו שעשית אם היה לי זמן אני בטוח שהייתי הולך על זה אבל לצערי אין לי זמן

למעלה