רוצה להכין גלידת שוקולד וניל ביתית. איך לדעתכ
לדעתכם?
יש לי מתכון קבוע של 2 שמנת מתוקה, מקציפה עם כמות שפורפרת של חלב מרוכז ממותק ומוסיפה כוס מקפא מנגו של פריגל. יוצא גלידת שמנת בטעם מנגו. נפלאה!!
אני רוצה על אותו הבסיס, בלי המנגו, עם תוספת תמצית וניל (כי אין יל מקלות וניל) לעשות גלידה וניל שוקולד.
\
איך אתם מציעים לעשות את השוקולד? חשבתי להמיס שוקולד מריר בחצי שמנת מתוקה ולזלף אותו על הגלידה כמו סירופ ושיקפא איתה... אבל אז אקבל גלידת וניל עם סירופ שוקולד בפסים נוקשים, לא?...
איך אתם מציעים לשלב את החלק של גלידת השוקולד?
אולי להקציף בנפרד את 2 השמנת המתוקה ואחת עם אבקת שוקולית?...
אני רוצה שיהיה טעם שוקולד-שוקולד!!! אמיתי...
למי יש נסיון?
לדעתכם?
יש לי מתכון קבוע של 2 שמנת מתוקה, מקציפה עם כמות שפורפרת של חלב מרוכז ממותק ומוסיפה כוס מקפא מנגו של פריגל. יוצא גלידת שמנת בטעם מנגו. נפלאה!!
אני רוצה על אותו הבסיס, בלי המנגו, עם תוספת תמצית וניל (כי אין יל מקלות וניל) לעשות גלידה וניל שוקולד.
\
איך אתם מציעים לעשות את השוקולד? חשבתי להמיס שוקולד מריר בחצי שמנת מתוקה ולזלף אותו על הגלידה כמו סירופ ושיקפא איתה... אבל אז אקבל גלידת וניל עם סירופ שוקולד בפסים נוקשים, לא?...
איך אתם מציעים לשלב את החלק של גלידת השוקולד?
אולי להקציף בנפרד את 2 השמנת המתוקה ואחת עם אבקת שוקולית?...

למי יש נסיון?