רוצה להכין גנאש

Hun1

New member
רוצה להכין גנאש../images/Emo20.gif

מה הכמויות? נמחקה לי ההודעה ממך נטע....יש לי מיכל של 284מ"ל פה ו-200 גרם שוקולד מריר. זה לעוגה בקוטר 20ס"מ עגולה וגבוהה יחסית (אם לא תצנח חס וחלילה). :) ואם רוצים להדריך אותי עד הסוף אז בבקשה אני מוכנה להטמיע.
 

brownie65

New member
הכמויות שלך מתאימות לגנאש

תרתיחי את השמנת בסיר, ותוסיפי את השוקולד עד שיימס. אפשר למרוח אותו חם ואז הוא ייספג חלקית בעוגה, ו/או לקרר כמה שעות ולמרוח. הכמות הזו מתאימה לעוגה בקוטר 20. ואל תשכחי להעלות תמונה!
 

Hun1

New member
את יודעת ../images/Emo13.gif

אין לי אפילו מושג כמה זמן העוגה צריכה להיות בתנור, זו העוגה המקופלת ועכשיו היא בתנור על חום 160 ושמתי לי שעון לעוד 20 דקות כדי לבדוק אותה. לצערי הרב יש לי תנור גז ולא עם דלת זכוכית כך שאני לא יכולה לראות אותה. וכמובן שאני אעלה תמונה כשהכל יהיה מוכן, אני עכשיו מסדרת את המגש. ותודה על התשובה :)
 

net the jet

New member
יקח הרבה יותר מ 20 דקות....בלי לחץ

לבדוק עם קיסם, ולהוציא רק שהוא ממש ממש יבש!
 

Hun1

New member
פסדר....הנה עברו 20 דקות

ואני לא מתרגשת....בכלל בכלל לא...אז מה אם זו העוגה הראושנה שלי....
 

brownie65

New member
בהצלחה ובלי לחץ../images/Emo13.gif

העוגה כבר מוכנה? תנעצי קיסם במרכזה ואם הוא יוצא יבש - היא מוכנה!
 

Hun1

New member
לא מוכנה....

נראה לי שהחום נמוך מדי משהו כמו 160....היא במרכז התנור כמובן. זו לא העוגה הראשונה שלי אלה המקושטת הראשונה שאני מתיימרת להכין. אני והקיסם מחכים בשקט, בינתיים הכנתי גנאש שמתקרר על אדן החלון ואני צריכה להכין לזניה לארוחת ערב. עדכונים בהמשך :) תודה על ההקשבה
 
למעלה