טירמיסו ללא ביצים זה "כמו-מיסו". בגדול הוא יהיה מורכב מגבינת מסקרפונה ושמנת מתוקה וחומרי טעם שונים, ובישקוטים טבולים בקפה ואלכוהול.
אין לי מתכון מסודר להציע, לצערי.
להכין לפחות יום קודם כדי לספוג טעמים
אני עושה כך: (אומנם לא טירמיסו אמיתי, אבל טעים מאוד)
500 ג׳ גבינת שמנת טבעית
250 מל שמנת מתוקה להקצפה
3/4 כוס סוכר
חב׳ פודינג וניל
כוס חלב
בישקוטים
כוס קפה מוכן ללא חלב וללא סוכר
מערבבים את הגבינה עם הסוכר.
בקערה מקציפים את השמנת מתוקה עם הפודינג והחלב
מקפלים את הקצפת לגבינה עם הסוכר
טובלים עוגייה בקפה ושמים בכוס
ממלאים את הכוס מתערובת הגבינה ומפזרים מעל קקאו