רוצה להכין עוגה....

נוצצים

New member
רוצה להכין עוגה....

יש כאן מתכון של עוגת שוקולית של מרבלי... המתכון הוא לעוגה בקוטר 26 ואטני רוצה להכין בקוטר 20.. יש למישהו כאן מושג איך מסדרים את הכמויות?
 
לעוגה בקוטר 18 אני משתמשת בחצי הכמות

המצויינת לתבנית 26. אם העוגה לא חייבת להיות גבוהה, שימי חצי כמות. לעוגה גבוהה יותר שימי 2/3 מכמות הבלילה ל 26.
 

נוצצים

New member
האמת שכבר הכנתי אותה..

שמתי את כל הכמות, גם כי זה היה נראה לי קצת וגם כי יצאתי מנק' הנחה שמקס' היא תצא גבוהה מהמצופה ויצאה ממש טוב! (למרות שבמתכון מצוין שהיא מתאימה ל26) אני אעלה תמונה בערב כדי שתראי..
 
למעלה