רוצה להכין ציפוי פירות יער על עוגת גבינה
ראיתי שבכל מקום הציפוי די נוזלי וכשפורסים את העוגה הוא ניגר על הפרוסה...
איך ניתן להכין ציפוי שיהיה יציב?
אני רוצה להכין מקופסא של פירות יער קפואים.
אגב- העוגה תהיה עם שקף מסביב ותשונע ממקום למקום כך שהציפוי צריך להיות יציב גם למטרה הזו.
תודה :O)
ראיתי שבכל מקום הציפוי די נוזלי וכשפורסים את העוגה הוא ניגר על הפרוסה...
איך ניתן להכין ציפוי שיהיה יציב?
אני רוצה להכין מקופסא של פירות יער קפואים.
אגב- העוגה תהיה עם שקף מסביב ותשונע ממקום למקום כך שהציפוי צריך להיות יציב גם למטרה הזו.
תודה :O)