רוצה להכיר חיילים

• פותח הנושא miri
  • פורסם בתאריך

miri

New member
רוצה להכיר חיילים

אני תלמידת י``א מאזור המרכז נחמדה ונראית טוב . נמאס לי מכל הבנים המפגרים הקטנים בבית-ספר הם ממש תינוקות . הייתי רוצה להכיר חייל קרבי , גם אני רוצה להיות קרבית כשאתגייס . אשמח אם תאפשרו הכרויות בין תלמידים וחיילים . מי שמעוניין להכיר אותי נא לשלוח אלי אי מייל .

avipe

New member
כאן לא פורום היכרויות..

אחותי צר לי לאכז אותך אבל א רוב המשתמשים כאן הם לא חיילים עדיין ב זה לא פורום היכירויות אז אנא להתאפק עם הודעות מסוג אלא ו-ג get a life!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Nir18

New member
היי מירי :)

היי מירי!!! שמי ניר, אני גר בראשון ואני ממש לפני גיוס. קראתי את המכתב שרשמת לפורום ``לפני גיוס`` באתר ``תפוז`` והייתי רוצה להכיר אותך טוב יותר, אז בבקשה ממך תכתבי לי קצת על עצמך: מאיזו עיר את, איך את נראית (תשלחי תמונה או אם אין לך אז תתארי לי - שיער,עיניים,גובה,מבנה גוף...), מה את מחפשת בבחור, תחביבים,וכל מה שאת חושבת לנכון לכתוב לי... אם את רוצה, תרשמי כאן, או שתשלחי לי אימייל ל[email protected] ביי בינתיים ומקווה לשמוע ממך, ניר.

F-17

New member
למירי

אני מאחלת לך המון הצלחה בתחום הרומנטי, אבל לפי ההודעה שלך את צריכה עוד להתבגר ,ואני מציעה לך לשקול מחדש את הרצון העז להיות חברה של חייל קרבי. ראשית את תראי אותו במקרה הטוב פעם בשבוע.. וגם זה בקושי.. תצטרכי כל הזמן לדאוג מה קורה איתו, ואל תשכחי שתצטרכי המון המון המון לשמוע על הצבא, עד שכבר תכירי את כל הקיצורים בצבא ומזה גימלים ובתים ופזם ורסר וכו`... אני מדברת מנסיון, ולא אחד. בכל אופן אני באמת מאחלת לך המון בהצלחה, ואל תשכחי שכל אחד הוא בן אדם בפני עצמו ולא לפי התפקיד שלו בצבא.

למעלה