"רוצה להכיר ישראלית שגרה בחול?"

"רוצה להכיר ישראלית שגרה בחול?"

פעם היה באנר כזה בתפוז, ודווקא עכשיו כשאני רוצה אז אני לא רואה אותו יותר. למישהו יש?

Vdrums

New member
אחוז הישראליות שם קטן מאוד.

הרוב יהודיות אמריקאיות. וכן זה מה שהיה בבאנר...

דווקא יש שם המון ישראליות...

פעם בתקופה, (לא יודע למה-אני לא מאמין בזה בכלל), אני מחליט להכנס לשם לאיזה שבוע.. ואז שוב מחליט שזה לא בשבילי.. וכל פעם אני מקבל מסרים מישראליות (גם מאמריקאיות), המסרים מהישראליות תמיד כל כך מקוריים,להלן חלק מהם: *"היי" *"מה המצב?, תכתוב לי אימייל..." *"מה קורה?" *"אתה באמת בחו"ל?" ------------------------------------ מיותר לציין שאף אחת לא קיבלה תגובה בחזרה? (ולא,זה לא כי אני ביישן,וגם לא תפסן, אלא כי המקוריות פשוט לא עשתה לי את זה..). וברור שבתגובות האלה לא הוספתי גם את כל ה"קריצות" (TEASE) שהג'ידייט הזה נותן לכולם לשלוח... זה בכלל מופיע כמסר, וההודעות שם כל כך מזעזעות!

Vdrums

New member
ואתה עדיין נכנס...

אבל באמת מעניין, לאיזה משפט פתיחה אתה מצפה?

הוא לא מצפה למשפט פתיחה

אלא למסמך סרוק של חשבון הבנק... האמת? אני שונאת משפטי פתיחה מעצבנים שכאלה. למה לא לכתוב משהו נחמד? משהו שכולל יותר משש אותיות...

אז רק אותי אתה מכריח לקרוא לך

כבוד המנעל?

אני מצפה ממישהי שאני לא מכיר

ושמעולם לא דיברנו לפני כן, שתדע להציג את עצמה,שתעניין אותי, שתגרום לי לרצות בשיחה איתה, ושלא תהיה סתמית וישר תוריד לי את החשק עם "מה המצב תכתוב לי מייל"...

לפעמים עדיף לכתוב:

"אין לי משהו חכם להגיד, רק שבא לי להכיר אותך". לא עדיף?

Vdrums

New member
רק שמשפט כזה לעולם לא יצא מפיה

של יהודיה אמריקאית... גם לא מישראלית.

איי ל

New member
מנהל
דווקא יש מצב

שישראלית תגיב כך, אבל אמריקאית? לזה אין סיכוי...

saritoosh22

New member
את רוצה לומר לי שאת לא חכמה?

וכמו ש G אומרת, שאלוהים ירחם עליכם מה שאתם עוברים.

Mירב

New member
אז זהו ש...

1) אני כבר לא יוצאת לדייטים, אז אני אפשר להפסיק לרחם עלי 2) לפי הסיפורים של G, גם עליכם לא חסר על מה לרחם.... מה שאתם עוברים! איך היינו אומרים פעם? "כל אחד והפעקאל'ה שלו!"

למעלה