רוצה להכנס לכושר תוך זמן קצר

רוצה להכנס לכושר תוך זמן קצר

היי יש ביולי גיבוש לוחמות ואני צריכה להיות בכושר טוב, זה לא עוד הרבה זמן אז אני חייבת להתחיל כבר, איך מתחילים? עם הליכה? או ישר עם ריצה כי הזמן קצר? תודה מראש :)

דיר באלק מנזקים !!

להכנס לכושר לוקח זמן, גם הגוף וגם הנפש צריכים להסתגל למצב חדש..., הרבה פעמים אני פוגש נערים לפני גיוס שנלחצים חודשיים כדי להגיע בכושר למבדקים - ואז נופלים ! אם תתאמני חזק מדי, יתכן שתעשי נזקים במקום להשתפר, לוקח זמן להכין את הגוף (ואת הנפש), אימונים של חודש ימים זה מעט מידי ומאוחר מידי בכדי להגיע למצב של כושר אופטימלי. שלא תביני אותי לא נכון, כן כדאי שתתאמני וחשוב שתכיני את עצמך למבדקים ! במיוחד לקראת מבדקים חשוב שתגיעי מוכנה יותר בעיקר עם הכושר המנטלי, כי מה שהם מחפשים שם זה כמה את רוצה ולא כמה את יכולה... תבררי טוב טוב עם כאלו שהיו שם מה מחפשים לראות ותזכרי את משפט המפתח: "אין הזדמנות שניה לרושם ראשוני..." בהצלחה בכל מקרה

oridoron77

New member
אני לא יודע מה רמת היכולות שדרושה

לגיבוש לוחמות (או מה המצב הגופני שלך כרגע), אבל לדעתי די איחרת את המועד. לנסות לשפר רכיבי כושר גופני לרמה גבוהה בחודש אחד, מהווה מתכון לנזק ופציעה ברוב המקרים. נסי לברר עם יש מועד גיבוש מאוחר יותר, שיתן לך מינמום של 3 חודשים ומעלה להתכונן. אורי

למעלה