רוצה להכריז משהו ולא היה לי למה

CibiHeart92

New member
רוצה להכריז משהו ולא היה לי למה

לנצל''ש! >< היקארי מהעונה הראשונה היא רוצחת מסוכנת ואסור לתת לה להסתובב חופשי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו אני אסביר אתמול ראיתי פרק ביפנית מהעונה השניה ופתאום קלטתי את שמה היקארי יאגאמי. היקארי=לייט שמה זהה לשם הגיבור של death note!!!!!!!!!!!!!!!!!! לייט יאגאמי המכונה "קירה" הרוצח המסוכן שכל העולם מחפש היקארי שינתה את מינה בגיל 17 והפכה לרוצח מסוכן!!!!!!!!!!!! >< רואים?! הוא אפילו דומה לה!!!!

Serf SaN

New member
OMFFFGGG

LOOOOOOOOOOOOOL XDDDDDD אני חייב להתחיל לקרוא ת'מנגה הזאת. XD שמעתי יותר מידי דברים טובים עליה. עליה XS

star_female

New member
XD אלוהים ישמור, כל כך לא

*רוצה את פרקים 105-108 כבר ;-; * רגע, מאיפה התמונה הזאת בכלל? הוא נראה שם יותר מדי... צעיר... ושפוי... ^^;;

CibiHeart92

New member
כרך ראשון! O:

הרי ידוע כמה לייט נהיה מטורף יותר מכרך לכרך

star_female

New member
וואו, הוא היה צעיר ם_ם;

אני לא בטוחה אם זה בגלל שזה הצייר של היקאגו או בגלל משהו אחר (*שיעול*ספוילר) אבל הוא נראה הרבה יותר צעיר מאשר בפרקים האחרונים ^^; אולי גם העובדה שהוא עדיין לא פסיכופת שם עוזרת...

CibiHeart92

New member
הכרך השלישי זה הגבול XDD ../images/Emo58.gif

"אאאאאאאאא!!! הוא תפס אותי!!!! ............מואהאהאהאהאהאה!!!!" זה החלק הכי טוב בסדרה XDDD

star_female

New member
חכי חכי...

זה עדיין לא קצה הגאוניות של המנגה הזאת
(הטניס היה משעשע XD)

star_female

New member
אה וחוץ מזה הקאנג'י שלהם שונה ../images/Emo3.gif

של לייט זה ירח ושל היקארי זה אור. ^^ (מה שיכול להביא לתיאוריה אחרת שאומרת שביחד עם המין שלה היא שינתה את הקאנג'י של השם שלה למשמעות ההפוכה שלו XD)

למעלה