רוצה להמליץ בחום על מתכון נפלא שקיבלתי:

מליאל

New member
רוצה להמליץ בחום על מתכון נפלא שקיבלתי:

בשר בקר במרינדה 3 שעות במרינדה ואח"כ שעה וחצי עד שעתיים בתנור ויוצא מעדן. כ-750 גרם בשר כתף/צלעות פרוס לפרוסות בינוניות. למרינדה: 1/2 כוס מים 1/2 כוס רוטב סויה 1/4 כוס דבש 1/4 כוס קטשופ 4 כפות סוכר חום 1 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח מעט פלפל אנגלי 1 כף גרגירי חרדל כ-4 עלי דפנה 1/4 כפית כמון לערבב את כל חומרי המרינדה ולהכניס לשקית קוקי יחד עם הבשר . לסגור ולשים במקרר למשך כ-3 שעות. לאחר כ-3 שעות להוציא מהמקרר ולהכניס לתנור ( להניח את שקית הקוקי בתוך תבנית ולחורר מעט את השקית.).למשך כשעה ולהפוך את הבשר בקוקי לצד השני ולהמשיך אפות לעוד שעה נוספת הצעת הגשה: להוסיף תפ"א קטנים לצד הבשר עם המרינדה של הבשר או להגיש עם אורז לבן. ניתן להוסיף גם חבושים יוצא נפלא עם הבשר.
 

מליאל

New member
תודה רבה, מחר אריאלה מכינה....

בטח גם תיהיה תמונה...עם החבושים זה בקוקי זה יוצא מעדן.
 
למעלה