רוצה להמליץ בחום על מתכון נפלא שקיבלתי:
בשר בקר במרינדה 3 שעות במרינדה ואח"כ שעה וחצי עד שעתיים בתנור ויוצא מעדן. כ-750 גרם בשר כתף/צלעות פרוס לפרוסות בינוניות. למרינדה: 1/2 כוס מים 1/2 כוס רוטב סויה 1/4 כוס דבש 1/4 כוס קטשופ 4 כפות סוכר חום 1 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח מעט פלפל אנגלי 1 כף גרגירי חרדל כ-4 עלי דפנה 1/4 כפית כמון לערבב את כל חומרי המרינדה ולהכניס לשקית קוקי יחד עם הבשר . לסגור ולשים במקרר למשך כ-3 שעות. לאחר כ-3 שעות להוציא מהמקרר ולהכניס לתנור ( להניח את שקית הקוקי בתוך תבנית ולחורר מעט את השקית.).למשך כשעה ולהפוך את הבשר בקוקי לצד השני ולהמשיך אפות לעוד שעה נוספת הצעת הגשה: להוסיף תפ"א קטנים לצד הבשר עם המרינדה של הבשר או להגיש עם אורז לבן. ניתן להוסיף גם חבושים יוצא נפלא עם הבשר.
בשר בקר במרינדה 3 שעות במרינדה ואח"כ שעה וחצי עד שעתיים בתנור ויוצא מעדן. כ-750 גרם בשר כתף/צלעות פרוס לפרוסות בינוניות. למרינדה: 1/2 כוס מים 1/2 כוס רוטב סויה 1/4 כוס דבש 1/4 כוס קטשופ 4 כפות סוכר חום 1 כפית פלפל שחור 1/2 כפית מלח מעט פלפל אנגלי 1 כף גרגירי חרדל כ-4 עלי דפנה 1/4 כפית כמון לערבב את כל חומרי המרינדה ולהכניס לשקית קוקי יחד עם הבשר . לסגור ולשים במקרר למשך כ-3 שעות. לאחר כ-3 שעות להוציא מהמקרר ולהכניס לתנור ( להניח את שקית הקוקי בתוך תבנית ולחורר מעט את השקית.).למשך כשעה ולהפוך את הבשר בקוקי לצד השני ולהמשיך אפות לעוד שעה נוספת הצעת הגשה: להוסיף תפ"א קטנים לצד הבשר עם המרינדה של הבשר או להגיש עם אורז לבן. ניתן להוסיף גם חבושים יוצא נפלא עם הבשר.