רוצה להמליץ על אוזניות

• פותח הנושא s998
  • פורסם בתאריך

s998

New member
רוצה להמליץ על אוזניות

Sennheiser CX400 ראיתי הרבה המלצות על ה cx300 ועל ה cx500 אך משום מתעלמים מה cx400 שהוא שדרוג של ה300 אז מה כל כך מומלץ? אז ככה.... לאחרונה דיי חרשתי את השוק בחיפוש אוזניות טובות. התקציב לא היה מכשול... האתגר - אוזניות שיתנו סאונד טוב בסגנונות מוזיקה שונים דרך נגן (במקרה שלי ipod touch). אוזניות in-ear דיי הרטיעו אותי... לא מת על לתקוע דברים בתוך האוזן. אוזניות around ear - גדולות מידי... רוב השימוש שלי באוזניות וב ipod זה בטיסות. נשאר אוזניות on-ear אך אלו מתחילות להכאיבלי אחרי שימוש ממושך.... אז חקרתי ומצאתי את ה Bose on-Ear שלי כל הסקירות מבטיחות (ומקיימות) נוחות מדהימה. וגם סאונד ברמה גבוהה מאד. אני מוכרח להגיד שקצת התאכזבתי, יש להן סאונד מעולה כאשר מקשיבים להיפ-הופ ומוזיקה אלקטרונית אך רוק כבד למשל נמשמע בהן מאד לא משהו דרך ה ipod, הן נותנות המון באס, יותר מדי לטעמי ואופציות השליטה על הסאונד ב ipod הוא לא משהו בכלל. בשמיעה דרך מחשב או מערכת הצלחתי לאזן אותן ולהגיע סאונד טוב אבל לא כל כך דרך ה ipod. אמנם קבצים באיכות גבוהה (AAC) נשמעים טוב יותר מ mp3 אבל עדיין לא שם... אז החלטתי ללכת על in-ear שוב חקרתי וחיפשתי והיה מאד חשוב לי נוחות בלתי מתפשרת וניתן לשמוע רוק כמו שצריך... הגעתי אל Ultimate Ear Super.fi 3 Studio. מנסיון עבר עם כל מיני אוזניות in-ear גיליתי שמדובר באוזניות הכי נוחות שניסיתי... לאחר מספר שניות בודד לא מרגישים אותם בכלל (מאיפה באה המוזיקה הזאת....
) מדובר באוזניות מוניטור שנותנות סאונד מדוייק להפליא, לא מתפספס שום צליל. שתי חסרונות באוזניות הנ"ל: 1. כבל קצר מידי ולא גמיש מספיק. 2. בתור אוזניות מוניטור הן לא מייפות את הסאונד והוא flat יחסית וחסר מעט באס. שוב, דרך מחשב או מערכת הצלחתי לאזן אותן לסאונד לא רע בלבד אך דרך ה ipod לא משהו.... אז נתקלתי ב cx400 במחיר לא רע של $49 בלבד (בחנות באג בדיוטי פרי). אמרתי ננסה.... להבדיל מה cx300 ה 400 מגיעות עם קצת תוספות: 1. כבל מאריך - הכבל של האוזניות קצר מאד (60 ס"מ) שזה דווקא טוב כאשר אני מחזיק את הנייד בכיס חולצה או כיס פנימי במעיל אין צורך ביותר מידי כבילה ומצד שני ניתן להאריך אותו בעוד מטר על מנת להגיע לכיס מרוחק או לתוך התיק. 2. קליפס לחולצה. 3. עוד שני זוגות "אטמים" (או איך שלא תקראו לזה) כך שיש שלושה זוגות בגדלים שונים. 4. איזה גאדג'ט מוזר כזה שניתן לתקוע לתוכו את האוזניות שלא יפגעו ולגלגל עליו את הכבל - נחמד... 5. נרתיק/פאוץ' לאכסון האוזניות. על פי סקירות ברשת גם הסאונד שופר רבות לעומת ה cx300. טוב אז חוץ מהתוספות...
נוחות - יש ועוד איך... (וכבר הבנתם כמה זה חשוב לי) ישבתי איתן מעל שלוש שעות רצוף והאוזן לא התעייפה או הכאיבה בכלל, יכולתי להמשיך עוד כמה שעות בכייף.
סאונד - כאן ההפתעה האמיתית!!! האוזניות התמודדו היטב ונתנו סאונד משובח עם כל סוגי המוזיקה שזרקתי להן וסוגי הקבצים החל מקבצי AAC ו Apple loosless ועד mp3 בקידוד נמוך של 160. מרוק אקוסטי של alice in chains דרך Pantera בהופעה חייה, U2, Depeche mode, ועד Prodigy ן skinny puppy הכל נשמע טוב!!! ואם זה לא מדהים מספיק אז במחיר של כ 200 ש"ח... פחות מחצי מה UE ופחות מרבע מה Bose הקיצר מומלץ בחום!

למעלה