רוצה להמליץ על סרט קולנוע

רוצה להמליץ על סרט קולנוע

לא..לא התבלבלתי בפורום סרט שמוקרן בערוץ 15 בהוט פריים לפעמים וראיתיו בשנית אתמול, סרט מדהים תיעודי שנקרא "בליץ" עם שחקנית חרשת שני מעריצה - מרלי מטלין והרבה מרואיינים שהם אנשים חכמים מתחומי דעת שונים - הרבה פיסיקאים.. (פיסיקה שלא כמו שחושבים מלימודי התיכון הוא מקצוע סופר-פילוסופי!!!) אחד מהפ פרופ' לפיסיקה שעוסק בתורת הקונטים נתן הגדרה מדהימה למילה אלוהים "God", באנגלית, כמובן.. הוא אמר שאלוהים הוא סכ"ה הנשמות בהתהוות" אני עדיין נרגשת מההברקה הסרט לא עוסק ביהדות הוא עוסק במודעות ובהוויה וקשור אלינו כבני אדם..מישהו ראה??? ממליצה בחום!

אומנם שלא ראיתי את הסרט

אבל חוקרי הפיזיקה היקומית המחפשים סיבה ותוצאה אכן מגיעים לתגליות מרעישות. הם אכן מתקרבים לסוד החיים אם כי.....יש להם עוד קצת דרך לעבור.

זה לא סרט על פיסיקה

הייתי אומרת יותר פילוסופיה פרגמטית כזותי.. אההם..
והשחקנית המדהימה הזאת, היא שחקה בLOVE STORY נדמה לי ובעוד כמה..היא מדהימה.. אם יצא לך תראי.. ולמי אין עוד מה לעשות..בדרך, תמיד יש דרך נאמר שהגעת למדרגה הכי גבוהה אז יהיה עלייך להעניק מעצמך לזולתך שהרי כולנו רשת... לדעתי לפחות, בסכמות שאצלי בראש כלומר...

כונתי

למשהו שיותר שייך לאינטיליגנציה רגשית מאשו למדע או משהו נרכש הסרט ראיין גישות שונות יש חלק תיעודי וחלק מומחז..עם שחקנית... פילוסופיה פרגמטית זה דימוי שהמצאתי אפשר לאמר...

למעלה