רוצה להעיר ומקווה גם להאיר

נטע 269

New member
את יודעת מה את מזכירה לי?

את אלו שתמיד מזכירים על כל קיטור שיש באפריקה מליונים שמתים מאיידס. כאילו בגלל זה אין לנו זכות להרגיש רע לפעמים. זכותי להרגיש רע. זכותי לרחם על עצמי. זכותי להרגיש שהלוואי ולא הייתי צריכה לשים לו את המתקן/סד או איך שלא תקראי לו. זכותי לעשות את כל זה ואחרי שפרקתי, לקום מחוזקת ולטפל בדרך הכי טובה שילדי יכול לקבל. והוא מקבל. הרופא כל הזמן מהלל ונותן אותי כאם לדוגמא כי אני לא מוותרת ולא מתפשרת ושמה את הנעליים יום יום כבר שנתיים. אין הרבה שעושים את זה. והילד שלי מפותח להפליא ואין שום הבדל בין הרגליים שלו. הוא רץ וקופץ ועושה כל פעולה שמצופה מבן גילו, אפילו יותר מזה. לא רק שהוא לא מקבל רחמים אלא הוא מקבל התפאלות יום יומית מהקסם שהוא בחיי. ולא עברנו ניתוח ולא עברנו סבל גדול. אז זה לוקח ממני את הזכות להרגיש רע? במה שכתבתי לא התיימרתי לייצג את כלל ההורים לילדי קלאב פוט. רק על עצמי לספר ידעתי. ומשום מה זה דיבר לעוד אימהות שהזדהו עם תחושתי. ואחרות לא. וזה נהדר. איש בתחושתו יחיה. אבל מה שאת עושה כאן זה דה לגיטימציה של תחושות של אדם פרטי. למזלי אני לא קבועה כאן (וגם לא אהיה) אבל אחרים שכן קבועים אולי יחשבו פעמיים אם לבכות על משהו טפשי כמו זוג נעליים עם מוט כשיש תינוקות בעולם שחולים בנכויות נוראיות. וחבל על זה. אז אולי כדאי שתחשבי על זה לפי שאת מטיפה (כדבריך). ולכולכם, שלום. אמצא מקום אחר לפרוק את ה-"רחמנות והדמעות על הילד המסכן שלי" כדברי קשקה.

אודונים

New member
אל תברחי כל כך מהר

גם לך יש מקום פה ואפילו חשוב אל תבהלי ממי שמנסה לתת פרופורציות תמשיכי בעשיה היומיומית המבורכת שלך ןתפרקי מדי פעם ממש פה בפורום הזה ואנחנו נמשיך לחשוב אחרת ואיש באמונתו יחיה זה כמו ההבדל בין היולדות שצועקות בזמן הלידה מול אלה שלא מוציאות פיפס ולכולם כואב נורא כל אחד וההתמודדת שלו עם אותה בעיה (כמעט) לילה טוב שחר

נכון, איש בתחושתו יחיה

ויש עוד אמהות שהזדהו עם הדברים שלך. זה בדיוק מה שכתבתי בשתי השורות הראשונות אז למה את נעלבת וממהרת ללכת מפה? אולי לי אסור לכתוב את מה שאני מרגישה????

גם אני במזדהות...../images/Emo24.gif

אבל ...צריך לקחת הכל בפרופורציה. כיום, במקום שלי בטיפול בקלאב פוט, אני מאוד מזדהה עם הדברים שכתבת, אני בהחלט נמצאת כיום בתקופה שאני "מרגישה" בה את הקלאב פוט. חשוב להדגיש שהפורום הזה נועד בעיקר כדי לתת מענה ותמיכה לזקוקים לה ואם כולנו נרגיש שזה לא כך, אז בשביל מה אנחנו פה? חשוב מאוד לתת לגיטימצייה לאלו שרואים את הבעייה הזו בזווית אחרת ולא למגר את הדיעות כאן. בכל מקרה נטע, אני מקווה שתחזרי בך מהרצון שלך להתנתק מאיתנו כי אני מאמינה שיש לך רבות לתרום לפורום... החלטה שלך. לילה טוב אורית

למעלה