רוצה להפוך את הקשקשת לקשקוש

milluli26

New member
רוצה להפוך את הקשקשת לקשקוש

דר יניב שלום רב! אני סובלת מקשקשת בראש. קיבלתי כאן בפורום כמה המלצות אך חסר לי מידע: 1. מה הקשר בין קומפלקס ויטמין B לקשקשת? האם זה ויטמין לבליעה? 2. מה שמו של שמפו לקשקשים מחברת svr? 3. האם לרוזמרין יש השפעה מיטיבה עם קשקשים? 4. האם לחומץ יש השפעה מיטיבה עם קשקשים? 5. אני סובלת מקשקשים מרוכזים בצורת "גבעות קטנות" על הראש. האם יש משחה להמסת הקשקשים הללו? (משהו שניתן לשים נקודתית) 6. האם שמפו אגיספור עוזר? ראוי לצייןשאני משתמשת בסבוסל ואלפוסיל אך ללא הועיל. דבר נוסף, השתמשתי בשמפו לילדים מועשר ברוזמרין בעקבות המלצה של אחת הגולשות בפורום זה וחשתי הקלה בקשקשת- לידע כללי ולידיעת הגולשים. תודה, מילולי

tully

New member
בתוספת להצעות הקודמות שלי.

אפשר להשתמש באגיספור, T/GEL,אלפוסיל, סבוסל, ניזורל,SELSUN לסירוגין. להחליף פעם בחודש חודשיים או כשרואים שכבר אין השפעה. בעיניין הפנים- הסבוריאה גורמת גם לעור להיות שמנוני לכן חשוב לטפל בעור הפנים בחומרים איכותיים ועדינים ללא שומן וללא בושם - של חברת רוק או וישי (חצי רפואי) או בקרם פנים כמו סבוקלם. למרות הפצעונים, חשוב לשמור על לחות העור ולא רק לרחוץ במים וסבון לסילוק השומן כי זה רק גורם לפיצוי יתר של העור. לחפוף את הראש כל יום זה לא מזיק. חשוב רק לא להסתרק על שיער רטוב כי אז השערה רגישה ונשברת יותר בקלות, וכל הנקבוביות מורחבות לכן קל יותר לשערות לצאת ויש יותר נשירה. ויטמין B הוא לבליעה כמובן.

Dr Yaniv

New member
להפוך את הקשקשת לקשקוש

למילולי 26 שלום כדי שבאמת לא נעסוק בקשקוש אלא בקשקשת אם רצונך בעזרה אמיתית ולא וירטואלית תגשי למומחה לרפ עור לאיבחון וטיפול אישי בכלליות -כל הדברים שהזכרת עשויים לעזור וכן עצותיו של טולי שלהלן בברכה ד"ר יניב

למעלה