רוצה להפוך בקבוק למנורה......

רוצה להפוך בקבוק למנורה......

איך קודחים את החור כדי להעביר את החוטים פנימה? באיזה מקדח משתמשים או אולי חייב להעזר בבעל מקצוע המומחה לזכוכיות כדי לא לגרום לריסוק הזכוכית.

lilachh

New member
אני לא יודעת להסביר איך. אני רק

יודעת שצריך כלים מיוחדים בשביל לקדוח בזכוכית.

fortune

New member
../images/Emo103.gifללכת לזגג ולבקש יפה

שיקדח חור בזכוכית. או לחילופין, לחפש חבר/ה עם שעוסקים בויטראז' ולבקש שיקדחו לכם במשייפת (יש אבן שיוף במיוחד לזה).

ד ו ד 9 9

New member
חור בבקבוק

מציע לך לא להתפתות ולרכוש מקדח לקידוח בזכוכית.מניסיון זה לא עובד.

haimgds

Member
מה זה מקדח לקידוח בזכוכית?

מה זה מקדח לקידוח בזכוכית ולמה הכוונה שהוא לא עובד?

ל ב י א 2

New member
בית מנורה מיוחד

לא ברור בדיוק איך אתה רוצה להפוך את הבקבוק למנורה. האם הכוונה להכניס גוף תאורה לתוך הבקבוק או להשתמש בבקבוק כבסיס למנורה? אם אתה מתכוון להשתמש בבקבוק כבסיס יש בתי מנורה מיוחדים ש"יושבים" על הפקק והחוט יוצא מהצד - לא צריך לקדוח חורים בבקבוק. אם אתה רוצה להכניס נורה לבקבוק תצטרך לחתוך את הבסיס (סכין לחיתוך זכוכית) והחוט יצא מהפיה בהצלחה

רעיון../images/Emo62.gif

לא הבנתי בידיוק את הכוונה של להפוך בקבוק למנורה, אבל זה מזכיר לי משהו חמוד שיש באיקאה אולי זה יעזור לך במקום לקחו דלי שקוף מפלסטיק קל, חיברו אותו לנורה עם חור שעשו, וככה הפכו אותו לאהיל, ושמו בתוך הדלי המון נורות, או כוסות חד פעמיות ציבועניות שקופות כאלו זה יוצא ממש יפה. אם זה לא מספיק ברור אולי מישהו ראה את זה ויוכל להסביר יותר טוב בהצלחה בכל מקרה!

ראיתי בחו"ל פעם בקבוק שהפכוהו

למנורה. אם אמצא את התמונה אני אסרוק אותה למענכם. הבקבוק היה יותר דומה לאגרטל עם פיה צרה למעלה. היה קידוח בדופן התחתון, הכניסו חוטים ושתלו בית מנורה למעלה והיה אחלה מנורה.

למעלה