רוצה להפסיק לדאוג, הלחץ מטריף אותי.

קורין1

New member
רוצה להפסיק לדאוג, הלחץ מטריף אותי.

כלכך קשה להיות חד הורית, כלכך שהכל נופל עלייך ולא תמיד את יודעת מה לעשות, הימים האחרונים היו ימים מאוד קשים, הייתי רוצה שסוף סוף יהיה לי ולילדיי קורת גג בא לא אצטרך לדאוג שיוציאו אותנו משם, כלכך רוצה שלא יחסר להם דבר,, והמלחמה הזאת מטישה אותי, פוחדת, חשבתי שהיום אוליי זה יהיה מאחורי, אבל זאה לא ניגמר, אני זקוקה להמון כוח, מחר עוד יום של פחד, כלכך רע לי, רוצה כבר להפסיק לדאוג, שקט נפשי, למה הכל צריך להיות יקר כלכך, מקווה שמחר יהיה יותר טוב...

קורין יקרה ../images/Emo24.gif

אמן ויהיה זה יום של שקט נפשי שתמצאי מקום להניח ראש ללא דאגה שילדייך ייגדלו באהבה בשלווה ובאושר. שהיום יהיה זה היום הראשון בדרך אל הגשמת חלומותייך.

rolan

New member
קורין יקרה

אני רוצה לעודד אותך קצת התקווה תמיד עוזרת תקווי לטוב תאמיני שיהיה טוב יהיה אני לא מכירה את סיפורך מספיק כדי לעזור לך ממש, אם תשתפי אותנו, אולי נוכל להועיל במשהו קצת יותר מעשי...

קורין1

New member
תודה לכולם, היום כבר הרבה יותר טוב.

אני גרה בבית של עמידר שאימי קיבלה כשהיינו ילדים, בבית איתי גר אחי בן 36 עם פיגור שיכלי קל, לפני כ 5 שנים נפטרה אימי ועד לפני 2 שנתיים התשלום לעמידר היה 130 ש"ח בחודש, עד שהיא החתימה את אחי על חוזה אחר תחת איומים שם הוא לא יחתום היא תעיף אותו ואותנו מהבית, מיום חתימת החוזה סום השכירות בבית הוקפץ ל- 2000 ש"ח בחודש, סכום שאין ביכולתינו לשם, כל השיחות איתה ונסיונות לשנות את המצב לא הועילו, לא היה מישהו אחר לפנות אליו בעמידר, כל פניה אחרת שלא עברה דרכה נעתה בסירוב. טענה שאינני יכולה להכניס אותי לחוזה כי אין לי זכיות, שבדיעבד התברר כשקרי, יש לי את הזכות המלאה להתגורר בדירה מיכוון שגרתי בדירה עוד בטרם אימי נפטרה. בכל אופן עמידר פנתה לבית המשפט כדי להוציא צו פינוי נגדנו, פנינו לסיוע המשפטי וקיבלנו דרכם עורך דין. העורך דין אמר שאחי צריך לעבור איבחון כדי שיוכר כמפגר מיכוון שאין אישור כזה, וזה לוקח זמן, כמעט שנה עברה מאז ועדיין אין אישור כזה, הוא עדיין נמצא בהליכי איבוחן לאחר ששלחו אותנו כל פעם לגורם שלא אמור לעשות את האיבחון. אתמול היה צריך להתבצע הפינוי, את ההודע על הפינוי קיבלתי לפני קצת יותר משבוע, העורך דין אמר שמבלי האישור של אחי הוא לא יוכל לדחות שוב את הפינוי, וכן השופט דחה את הבקשה. אפרופו הפינוי הוא כנגד אחי, אני לא מוזכרת לא בצו לא במשפט ולא בחוזה. אחרי שהשופט דחה את הטביעה נכנסתי לפניקה, אם הם יוציאו אותנו מהדירה החיים של הילדים שלי יהרסו, אין לנו לאן ללכת, אין לי כסף לא להזכיר דירה ולא לאחסן את הריהוט, פניתי בערב חג השבועות למשטרה, מיכוון שהם אמורים להיות בזמן הפינוי, ספרתי את הסיפור לשני שוטרים אשר מטפלים בנושא ו אמרתי שאם יפנו אותנו מהדירה אני אתאבד, אמרתי שאין לי מה להפסיד, לא רוצה לראות את חייהם של ילדיי נהרסים מול עיניי, ההשפלה שהם יעברו, זה יהרוג את הבן הגדול שלי. 2 השוטרים הרגיעו אותי נתנו לי את מס' הטלפון שלהם ואמרו שכאשר יגעו מהוצאה לפועל אני אתקשר אליהם, הם יבואו ויעצרו את ההליך מיכוון שיש להם סמכות לדחות את הליך הפינוי בשלושה חודשים שיש סכנת חיים בתהליך. וככה אני מתעוררת אתמול בבוקר, מוקדם, שולחת את הילדים ב 7.30 בבוקר, נועלת את הדלת ומחכה, מחכה, מרגישה שאני מתמוטטת וכלום, אף אחד לא בא, מתקשרת לכול גורם אפשרי ואף אחד לא יודע למה הם לא מגיעים, השוטר אמר שאם הם לא מגיעים עד 4, הם לא יגיעו היום, ואני חושבת לעצמי, מה עכשיו? אחכה כל יום בפחד? יבואו לא יבואו? היום בבוקר התעוררתי, ואחרי ששלחתי את הילדים לבה"ס התקשרתי להוצאה לפועל, והם אמרו שאם לא ביצועו אתמול את הפינוי, הם יצטרכו צו חדש. אז היום אני יותר רגועה, וכשהם יגיעו השוטרים יעצרו את הליך הפינוי לשלושה חודשים, ולי יהיה יותר זמן לפעול, ברגע שיהיה בידיי העו"ד האישור שאחי עם פיגור שיכלי החוזה החדש עם עמידר יבוטל, כי הוא לא כשיר לחתימה, ואוטומטית איתו ירד החוב מ 55 אלף ש"ח ל3000 ש"ח, סכום שנוכל לעמוד בו ובמקביל אלחם על הזכות להיות בחוזה החדש. ואתם יודים מה הכי מצחיק בכל הסיפור? או אוליי עצוב? אני כלכך שונאץת את הבית הזה, מאז שאני ילדה אני רוצה לעוף משם ובכל פעם אני חוזרת לשם עם זנב מקופל בין הרגלים, השכירות גבוה, ואני לא מצליחה לעמוד בה, כל פעם שהשכרתי דירה, יצאתי משם בגלל שלא עמדתי בנטל השכירות, וזה למרות הסיוע שקיבלתי ממשרד השיכון, ואני עדיין מקווה לצאת משם, אבל לא בצורה כזו. זהו, זה סיפורי בנושא זה שמטריד את שלוותי כבר הרבה זמן, ולבטח עוד יטריד אותי המון. מתנצלת שיצא ארוך

עלמה 3

New member
קורין יקרה

לא הבנתי - מי החתים את אחיך על חוזה שכירות..... בעמידר ????? השוטרים צדקו - אכן יש להם את הזכות לעצור את הליך הפינוי...בשל סכנת חיים. דרך אגב , הוצאה לפועל, מגיעה ומחוייבת להגיע עם משטרה. + שוטרת נקבה. הייתי ממליצה במקביל לגשת למשרד הרווחה , בקרבת מקום מגורייך. לגביי איבחון - מהיר...... חשוב שתדעי שלאחרן איבחון, יש לו זכויות מביטוח לאומי גם קיצבת מחייה הקבועה בחוק וגם עזרא בשכ"ד. ואם הוא מתגורר איתך ותחת חסותך, הינך יכולה לבקש, בקשה מהאפוטרופס הראשי להיות האפוטרופס שלו - וזה מקנה לך הנחה ונקדות זיכוי במס..... אם יש לך שאלות או יעוץ - תוכלי להתכתב עימי במסרים האישיים חיזקי ואימצי עלמה .

קורין1

New member
תודה עלמה, הוא כבר נמצא בתהליך...

אומנם רק בהתחלה, העובדת סוציאלית מטפלת בזה, עורך הדין לוחץ עליה לזרז את העניין, ורק אחרי שהוא יוכר כבעל פיגור שכלי נוכל גם לבקש אפוטרופוס. ולגבי ביטוח לאומי, הם אחד המקומות שהפנו אותי לגבי האיבחון, יש כל מיני רמות של פגור, בסולם של 1-10 ש-1 הכי נמוך ו10 הכי גבוה, הייתי אומרת שהוא ממוקם בין 3 ל 4 הוא עובד, למעשה העבודה היא סוג של תרפיה בשבילו, אומנם הוא מרוויח מעט אבל הוא עובד, בתקופה שהוא לא עבד הוא היה מאוד עצבני, היה באי שקט, צעק והשתולל הרבה, עכשיו שהוא עובד הוא יותר רגוע, יש לו את ההתקפים שלו, אבל למדנו לחיות עם זה. בגלל שהוא עובד הוא לא זכאי להכנסה מביטוח לאומי, ובגלל שהוא לא זכאי להכנסה משם אז הם גם לא עושים את האיבחון, בשביל התשובה השלילית הזאת היינו צריכים לחכות חצי שנה ולחפש גורם אחר שיאבחן אותו. עובדת הסוציאלית בגלל המצב נמצאת בקשר יום יומי איתנו, ומאוד קשובה לצרכים שלנו. דרך אגב, כשניגשתי למשטרה הם חיפשו את שמי ברשימת הפנוי ולא מצאו, אבל יודעת שכאשר יגיעו מהוצאה לפועל הם יגיעו, הם נתנו לי את מספרי הטלפון שלהם.

rolan

New member
אוי קורין קורין

עכשיו אני מבינה את המצוקה והקושי. אני צריכה לחשוב עוד ולעכל, זה לא פשוט, אך יחד עם זאת נראה לי שאת בדרך נכונה. הלוואי ויסתדר לך וירדו ממך עם האיומים הנוראיים האלו... בכל מקרה - אנחנו כאן כדי לתמוך, ככל האפשר...

קורין יקרה

כל עכבה לטובה
נורא כואב באיזה לחץ את, ומתמודדת לבד. לפעמים אני חושבת באיזה מדינה מגעילה אנחנו ח?ים,כשצריך לתת עזרה הם מתחילים הליכים ולא מסיימים אותם,אם הם צריכים משהו מהאזרח ,מיד מקציבים עד 10 ימים ,והאזרח מתחיל להתרוצץ. את רואה קורין,קצת ברכות מחברי הפורום אפילו הוצאה לפועל לא יכולה עלינו. שיהיה לכם רק טוב.

קורין1

New member
תודה לכן רולן ויונה על המיכה, אתן..

אתן לא יודעות כמה זה עוזר לקבל את התמיכה שלכן.

למעלה