רוצה להצטרף אליכם

kuki1977

New member
רוצה להצטרף אליכם

שלום לכולם, אני אמא לילדה בת שנה עם קלאב פוט והייתי רוצה להצטרף אליכם לפורום אני כבר כמה זמן נכנסת ושומעת איך אתן מתמודדות עם הילדים והייתי רוצה גם להשתתף אנחנו כרגע עם דניס בראון לפני 4 חודשים עברנו ל- 15 שעות ביום ולשמחתי הבת שלי עדין לא מתנגדת שאני השים לה את המתקן. ומבאס אותי שאני לא יכולה לכסות אותה בלילה עם השמיכה למרות שהחדר חם היא קרה האם יש לכן עצה בשבילי תודה

טאניוש

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

כתבת קצת כאן, או שאני טועה? בכל מקרה- ברוכה הבאה באופן רשמי
. בעית שמיכה שנשארת על הילד רק בתנאי שמדביקים אותה מוכרת מאד, לא חשבתי שזה בגלל המכשיר, נראה לי כל הילדים מעיפים אותה. אני מלבישה את הילד טוב טוב (פיג'מה חמה+חולצה מתחת), מחממת בלילה עם רדיאטור+מכשיר אדים קרים. לרוב לא קר לו.

אילנה כתבה שליאור מתעורר עם רגליים

קרות, אולי תנסו חותלות מעל למכנסיים? אנחנ מצאנו באיקאה שמיכה בגודל חצי משמיכת יחיד -+ . אפשר גם לקפל ולתפור שמיכת יחיד או לגזור לחצי. אצלינו י ח ס י ת זה עובד, לא תמיד. אני משתדלת לשים עליו את השמיכה כשהוא שוכב על הגב ואז ברב המקרים השמיכה מסתובבת איתו ונשארת עליו כל הלילה. ברוכה הבאה. אם אוכל לבקש בפעם הבאה שאת מגיעה למרפאתכם לתלות את המודעה של הפורום. יש בדף הנוכחי קובץ.
עידית

kuki1977

New member
תודה רבה

תודה רבה לכן על עצות. לא הבנתי באיזו מודעה מדובר שביקשת לתלות במרפאתנו. אני החלטתי שאני פשוט הלביש אותה יותר חם בלילה.

הינה המודעה.

אושרי יישן עם מכנסיי טרינינג ואוורול פלנל עד החיתול. ויש לו הסקה כל הלילה... (-:

ליבי א

New member
לגבי המודעה

אין בעיה אני אשמח לתלות את המודעה במרפאתינו אבל זה יהיה רק בפברואר כי רק בפברואר אנחנו הולכות לביקורת.

למעלה