רוצה להצטרף, אפשר?

מורכב

New member
אפשר ועוד איך

רק ספר/י לנו קצת על עצמך תמצא/י כאן בית חם ותומך

תודה אבל אני קצת מבולבלת....

קשה לי לספר על דברים שמציקים לי. ומצד שני אני חנוקה ואין לי עם מי לדבר. בכללי אני גרושה, חיה עם.. ולא בטוחה לגבי הקשר הזה. וכמובן יש לו ולי ילדים.

מורכב

New member
אפשר להבין ויש לנו

גם סבלנות, לאט לאט לא בוער יותר סגור ממה שאני הייתי לא מאמין שיש. אז תנסי קצת קצת בואי נתחיל מ: כמה ילדים יש לך ומה הגילאים כמה ילדים יש לו ומה הגילאים כמה זמן אתם ביחד? האם אתם גרים ביחד? האם הילדים בחזקתו? לאט לאט תאמיני לי הגעת לכתובת הנכונה בית חם, אוהב.תומך גם אם לא תמיד באותה דעה בינתיים קחי
וגם קצת
מאיתנו

בוקר טוב לכם ותודה ../images/Emo26.gif

לענות על השאלות האלו זה קל. לו יש שניים ,לי שניים חיים ביחד שנתיים וילדיו רוב הזמן איתנו למה? כי לאמא שלהם לא נוח לטפל בהם יותר קל לה לשלוח אותם אלינו.אני מאמינה שהיא בודקת עד מתי אני אסבול את המצב ואברח. ובזמן האחרון השאלה הזאת כל הזמן צצה לי.כל פעם שילדיו חוזרים מאמא שלהם הם תוקפנים ומציקים. אני מרגישה כמו משרתת בבית שלי הם לא עושים כלום וילדי רבים איתם כל הזמן. די לא יכולה יותר לספר אני נחנקת ובא לי לבכות אני מסיימת לכתוב, אולי יותר מאוחר כשארגע אחזור.

*יערית

New member
בקור אור מיקי../images/Emo20.gif

קוראת אותך וחושבת על כמה התיסכול הוא גדול ובטח בפנים ההר געש עומד לפרוץ... לא עדיף לקחת כמה צעדים אחורנית ולבחון את הדברים תוך כדי שיחה עם בנזוגך?לראות איך מחזירים את החיים לתיקנם לפני שהכל יתפוצץ לכם? אני לא הייתי רוצה להיות ולו רק בהרגשה שיפחה של אף אחד, למרות שילדיי לפעמים משתמשים במושגים"תני לי, את חייבת לי וכו'" ואני אל מסכימה לא לטונים ולא לדרישות...הכל יאמר ויעשה תוך מתן כבוד אליי ולבנזוגי... מקווה שאת לא שומרת הכל בבטן ואכן שוחחת על כך עם בנזוגך

rolan

New member
רגע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לפני המפגש... יש כאן מיקי אחת, שזקוקה נואשות לעזרה... מיקי? את שומעת אותי? בואי רגע.... התקרבי... קחי לך
מנחם אנחנו כאן, כדי לספוג את הקשיים שלך ולעזור לך לתקשר עם כל השאר. אם עדיין לא שוחחת על כך עם בנזוגך, אני מציעה, קודם כל, לשתף אותו, לספר לו עד כמה קשה לך בהרכב המסובך הזה, ולנסות לבנות מערכת של שני אנשים בוגרים המתמודדים י ח ד עם המטלות והקשיים. רצוי להנהיג כללים ברורים שאתם (את והוא) חשבתם ובניתם יחד, עבור כל הילדים, ללא הבדל אב ואם... אל תלכי רחוק....תמשיכי לבוא לכאן ולספר לנו, איך מתקדמים העניינים - לא להתייאש, יש כאן עוד אנשים עם מצוקות דומות לשלך ובוודאי שיהיו כאן בקרוב כדי לתת לך מנסיונם. עוד
לחיזוק

מיקי יקרה../images/Emo141.gif

קחי נשימה, נגבי את הדמעות וספרי עד עשר. בואי נחשוב ביחד לרגע. את מתוסכלת מאוד וזה ברור לחלוטין. את לא יכולה להמשיך במצב כזה כי זה רק יעמיק וישתרש והתסכול שלך יהיה גדול עוד יותר. עצרי את זה עכשיו ודברי עוד היום עם בן זוגך. איך הוא רואה את המצב הזה? האם סיפרת לו מה את מרגישה? האם הוא מצודד בזה שהם יהיו אצלכם רוב הזמן? ספרי לו עד כמה קשה לך ובדיוק את מה את מרגישה, אם נראה לך שזה יעזור, שתפי אותו גם בכתיבה שלך פה ובתגובות האנשים, זה יכול לתמוך ולעזור גם לו. לדעתי, את צריכה להגדיר לו איך את רואה את המערכת. להגדיר את זה שצריך לשנות קצת את פני הדברים כדי לשמור על שלום בית ביניכם ועם הילדים שלך שגרים בבית. אדרבא, שהילדים יבואו, אבל שהמינון יקטן מעט ויוריד מעלייך את הנטל. ומעבר לזה, נסי להטיל מטלות עזרה ושיתוף עם ילדיו. אגב, בני כמה הם? האם הם יכולים לעזור לך לבשל יחד משהו נחמד? האם הם יכולים לסדר את חדרם כשהם נמצאים? הפעילי אותם והראי להם את הסמכות ההורית שלך כמבוגר בבית. ושוב, אל תלכי, נשתדל לעזור ככל יכולתנו. קחי חיבוקית וחיזוקית, מכל הלב.

מיקי יקרה

התפקששה לי התגובה שלך וחשיפתך. קשה לי לראות אותך שורדת מול הרגשה כזאת,כמו שכתבו לך לפני, דברי עם בן זוגך,תנסו יחד לשים גבולות חוקים ברורים,חפשו את השביל שטוב לכולם,כן מיקי במורכבות למרות שזהו ביתך חייבים למצוא דרך תפקוד מתאימה לכולם. אם את מרגישה שאין מוצא וכבר דיברתם על כך אולי שווה להתייעץ עם איש מקצוע? תאמיני לי הייתי בסרט ההיצ'קוקי הזה,וזה לא קל בכלל,אך מנסיוני חייבים להתייצב מולם כגוש אחד ולא לוותר,את לא תצליחי להחזיק מעמד כשכבר עכשיו את מרגישה משרתת ומלאת כעסים.....ככה לא בונים חומה
אני מצטרפת לכולם ושולחת לך חיזוקית פרטית

rolan

New member
מורכבי, אז מה, גם הלילה....

תורנות?....
אם כך, אני הולכת לישון בשקט, הפורום בידיים טובות...
לילה טוב ומאחלת לך משמרת שקטה

*יערית

New member
ברוך הבא../images/Emo20.gif

כמו מורכבי מברכת את בואך ובנסוף לשאלתו...מה מס' חשבון בנק בארץ ובשוויץ מאוד מאוד חשוב לועדת קבלה של הפורום
נו התלוצצתי...גם אם זה לא בדיחה מוצלחת

*יערית

New member
גם זה קורה ../images/Emo122.gif

טעיתי במין הכותב...עימך הסליחה מיקי..ברוכה הבאה
וכאן..יש הרבה עם מי לדבר...

עלמה 3

New member
../images/Emo6.gif יערית שכחת מידת נעליים וחזזזזז

סתםםםםםםםםםםםםםםםםםם ברוך בואך לביתנו החמים והנפלא... כאן - זה המקום להוציא, להקיא, את כל מה שחונק אותך... גם דברים שלא נעים לספר...כאן יש: אוזן קשבת, כתף תומכת, ומגוון דעות , מבעלי ניסיון ולעיתים בזמנו החופשי מגיע יוסי היועץ המקצועי. ברוכה הנכנסת

rolan

New member
מיקי../images/Emo35.gif../images/Emo20.gif

איפה את
אני מקווה שנרגעת וכל מה שמעכב אותך, הם רק דברים טובים... תחזרי אלינו יש לנו כמה רעיונות בשבילך אולי יועילו להרגשתך הטובה.

שלום אני פה

מצטערת שנעלמתי אבל הילדים שלו היו בבית.אמא שלהם הניחה אותם בכניסה לבית והלכה לרקודי-עם. ומאותו רגע ועד לפני כמה דקות הייתי עסוקה בלהרגיע את הרוחות. אני הרוסה נפשית ופיזית לא יודעת כמה זמן עוד אחזיק מעמד. סליחה שאני מקטרת ככה אני מצטערת ,שאני מעמיסה עליכם את צרותי .

rolan

New member
תקראי כאן

זה יעזור לך לסדר ת'מחשבות... אבל לא לפני, שתנוחי - אפשר גם מחר... ליל מנוחה

gila411

New member
מיקימאוס

אני בעד אסיפה משפחתית קודם תדברי עם בן זוגך על הקוים הכללים שאת רוצה ומצפה על איך קשה לך ואיך היית רוצה לראות את החיים שלך עם כל המורכבות הזאת אחר כך כשכל החמולה מכל הכיוונים נמצאת תדברו את ובעלך עם הילדים תקבעו כללים כדי שלכולם יהיה נעים יותר בבית ואל תתמוטטי לנו יש לך תפקיד חשוב ואת מנסה למלא אותו על הצד הטוב ביותר כדי שכולם יהיו מרוצים תורידי מימך קצת לחץ ועול אם הילדים רבים תני להם להסתדר לבד אני לא יודעת בני כמה הם או שתקבעי עם בעלך שהוא יושב ומעסיק את שלו ואת את שלך ולא יקרה כלום אם תקחי לעצמך קצת פסק זמן וכשהילדים שלו נמצאים תצאי לעשות איזה הליכה טובה מחוץ לבית לשעה כדי למלא מצברים

למעלה