רוצה להצטרף ויש לי שאלה...

רוצה להצטרף ויש לי שאלה...

קודם כל הפורום הזה ממש נהדר ואני אוהבת לקרוא בו. דבר שני, אני נשואה, אמא לשניים, באמצע שנות ה-30 ו...אני בוגדת בבעלי עם מישהו שהכרתי באינטנרט. אנחנו מאוד נהנים יחד ואני לא מוכנה לוותר על הקשר הזה בשום אופן. אנחנו מאוד נזהרים ושומרים על דיסקרטיות רבה. שמתי לב שהרבה אומרים שבסופו של דבר כל רומן מתגלה והאמת זה מטריד אותי מאוד. מישהו שחושב ככה יכול להסביר למה? תודה.

תשובה...

כמי שניהל רומן, לנו בני האדם יש צורך לרוץ לספר ורק לחבר/ה הטוב ביותר ואפילו בזה אסור ליפול, אסור לספר אפילו לחתול של השכנה....סודיות מוחלטת. דבר נוסף הוא שלפעמים מאבדים את הראש, מגזימים בפגישות ומפסיקים להיזהר... אם מצליחים לא לאבד את הראש ומנסיון אני יודע שזה קשה אז זה לא מתגלה.

טאKילה

New member
ברוכה הבאה..../images/Emo39.gif

יום נעים לך..

מעניין אותי לדעת....

אני מנהל אהבה וירטואלית עם אישה גרושה מזה יותר משנתיים, שאני חושב בקרירות, אני לא רוצה להפגש איתה ולסכן את חיי הנשואין שלי. אך לפעמים, שאני מדבר איתה או סתם אני לעצמי אני חושב על מה היה קורה אם נפגש באמת ולו לפעם אחת. אני הייתי רוצה לשמוע ממך איך עברת מצאט למפגשים, האם רצית מתחלה למצוא מישהו לרומן או שזה התגלגל...מוכנה לספר?

תשובה

אני מההתחלה חיפשתי מישהו לרומן כי אני לא נשואה באושר, כך שזה היה די ברור שזה יתגלגל כך. כמו שהבנתי, אתה נשוי באושר כך שאני ממש לא ממליצה להפוך את היחסים הוירטואליים ליותר מכך. מצד שני קשה מאוד להתגבר על היצר וקשה לא להיסחף. תמיד רוצים לפגוש ולו לפעם אחת את אותו אדם שמעבר למסך... אז זה תלוי בכוח הרצון שלך, אם תוכל לעמוד בזה ולא להיסחף אז למה לא?

מה אם לפרק את החבילה

אם את לא חושבת שיהיה לך טוב איתו, לצה לא לפרק את החבילה?... יש קשיים בוודאי אבל נראה לי שקשה יותר להיות לא מאושר ולנהל חיים כפולים.

ועוד דבר...

מה שמחזיק אותי כרגע במצב של שפיות זה הקשר הנהדר שיש לי עם המאהב שלי. כי חוץ מסקס הוא נותן לי המון - תמיכה, הקשבה, פרגון ללא סוף והרבה הרבה אהבה.

תחזיקי מעמד

אני שמח שיש לך את הגבר המקסים השני. אני בטח לא יול לשפוט כי לא הייתי במצב שלך. בטוח זה קשה מאוד, רק מתוך הכרות עם חברים קרובים שתגרשו עם ילדים ותם מתוך קריאה, בדרך כלל עדיף לכל הצדדים כולל הילדים שזוג שאין לא תקנה התגרש. אבל שוב אני לא שופט ואני מקווה שאני ושאר האנשים בפורום ניתן לך תמיכה מורלית לכל כיוון שאליו את פונה... חיים פעם אחת.

למעלה