רוצה להצטרף...

רוצה להצטרף...

שלום לכולם! אני משתתפת סמויה פה בפורום כבר כמה ימים ורוצה להצטרף. אני יעל אמא מאמצת לאריק (כלב שאומץ מ"תנו לחיות לחיות" לפני כ - 7.5 שנים) היה חולה בכלבלבת כשלקחנו אותו בגיל חודש (בוטן קטן ושחור) אבל בעקבות טיפול מסור ווטרינרית מעולה הוא כבר עבר מאז יותר מ - 7 שנים. הוא כלב מקסים - אנושי פינוק אמיתי וחתיך...
המקום האהוב עליו הוא על כרית ההנקה של התינוקת החדשה שלנו... אנחנו חושבים שאולי הוא גם רוצה להניק

natalyrst

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

כלב חמוד יש לך
ומזל טוב על התינוקת החדשה |מזל טוב|

זיו25

New member
שלום!

ברוכה הבאה לפורומינו הצנוע! איך אריק מסתדר עם התינוקת החדשה במשפחה? (ברכות ואיחולים על כך!) בברכה, זיו.

תודה תודה!!!

אריק פשוט כלב מקסים - תמיד היה הוא ממש מדבר ומפונק פחד... לפני שילדתי קיבלתי מהוטרינרית מסמך מפורט איך להכניס תינוק חדש לבית עם כלב...ודי עשינו את מה שהיה כתוב במסמך, אז הלך בסדר (למרות שנראה לי שבכל מקרה היה הולך טוב - האמת שלא דאגתי אף פעם מה אריק יעשה למעיין אלא יותר למצבו הנפשי) היום נראה לי שהוא די אוהב אותה, כשאני חוזרת הביתה הוא תמיד בא לראות אם גם מעיין חזרה (למרות שהתיאוריה שלי אומרת שאולי הוא מקווה שסוף סוף היצור הקטן והתורח שלוקח את כל תשומת הלב אליו הלך למקום ממנו הוא בא...) אבל הוא גם מנשק אותה והיא מבסוטה מזה. עכשיו היא התחילה לשים לב אליו אז אם הוא עושה משהו לידה (מתגרד, מדבר וכ"ו) היא מתגלגלת מצחוק, מעבר לזה, היא מוצאת אותו ומתחילה למשוך לו בפרווה, לא נראה לי שת זה הוא מי יודע מה אוהב אבל אני נותנת לה (תחת השגחה כמובן, כדי שיתרגל - הרי זה רק יחמיר עם הזמן
אז לסיכום נראה לי שקצת קשה לו ולפעמים כשמשחקים הרבה עם מעיין הוא בא ובוכה אבל אנחנו מאד משתדלים להתייחס גם אליו, מה גם שמעמדו בבית לו ירד (בינתיים הוא זה שנשאר לישון איתנו במיטה ובגלל זה למעיין אסור... יש "שטיח" שחור במיטה...) ועם כל הכבוד - הוא בכל זאת הבן הבכור

למעלה