רוצה להציל

h a d a r 3 0

New member
רוצה להציל

שלום אני נשואה שנתיים (היום) ומרגישה כאילו שעבר עשור... בעלי ואני עברנו המון בשנתיים האלו והתחושה היא כבדה עברנו הריון, לידה, תינוקת חדשה וכל המתלווה אליה בגידה , סליחה, נסיונות להציל וההרגשה היא שהכל תקוע אין לי חשק לחגוג (ואני מרגישה שגם לו אין) אבדה ביננו התקשורת ואנחנו כמו שני זרים בבית אחד יש המון אהבה אבל משהו נתקע ניסיתי לתמצת כדי לא לעייף בסיפור ארוך שיהיה יום נפלא

rafagav

New member
נסי לפנות לייעוץ זוגי...

בד"כ אני ממש לא אוהב את הכיוון הזה... נראה לי שאנשים צריכים לפתור את הדברים בעצמם. אך = אם אתם במצב כל-כך ירוד - אולי כדאי שתלכו לפחות לפגישה אחת. נכון - היועצים, אני מאמין, יטענו שצריך כמה אך - אולי פגישת כיוון אחת כבר תיתן כיוון!!

rafagav

New member
כיוון אחר - חידוש המתח

חיזור הוא דבר שלא נפסק (לא צריך להיפסק) למרות, שרבים וטובים (בהם אני, כמובן) חושבים, שעם החתונה בא החופש לזה. ואז... אז הכל בחוץ נראה יפה יותר. הכוונה היא ל - תן לקח. נסי לשחק מעט את ה - Hard to get... אל תסכימי לכל מה שיציע / יבקש וכבר זה עשוי (הלוואי) לעורר אצלו (וגם אצלך!!) משהו.
ובכל מקרה - הפרידה היא הדבר הפשוט ביותר אך - בעל הסיכון הרב ביותר...
לכן - השאירו את זה... אל תתפתו ללכת בכיוון הזה, בטח שלא כשהילדה עדיין קטנה ועוד לא ממש מבינה כך שיש יותר זמן לעבוד.

h a d a r 3 0

קראתי את הודעתך ומרגישה מבעד המסך את התסכול העצום שלך. מכיוון שכתבת שאת לא מאמינה בעזרה מאנשי מקצוע, אשמח לדעת במה אני כן יכולה לעזור?

h a d a r 3 0

New member
בוקר טוב../images/Emo140.gif

קודם כל אני רוצה להסביר למה התכוונתי כשאמרתי ש"אני לא אוהבת את הכיוון הזה". נכנסתי לפה כי קראתי המון וחשבתי שמנסיון של אחרים אני אוכל ללמוד. בן זוגי אינו מאמין באנשי מקצוע ולכן ההתמודדות עם המצב היא קשה יותר, כי אין לנו כלים איך לתקשר. אני מנסה ללמוד דרכים חדשות כיצד לגשת אליו. אני קוראת תגובות של גברים חסיטואציות דומות לשלי ומנסה דרכם להבין את המוח הגברי , דרכיו ושיטות להבין אותו. ובדיוק בזה אני צריכה עזרה. להירגע, להפסיק לחשוב שהכל סובב סביבי והכל קשור אליי וכתוצאה מזה להיפגע כמעט מכל סיטואציה שבשבילו בטוח נאמרה סתם ובלי כל מחשבה לפגוע. אני יודעת "סיסמאות" אני לא מוצאת את החיבור הזה בין הידע ומעשי ולרכוש בטחון לפתור את המצב. גם אם זה יהיה תלוי רק בי. בעלי חשוב לי והזוגיות איתו חשובה לי. ותודה על ההתייחסות

תודה על ההבהרות ../images/Emo140.gif

זיהית נפלא את השבילים שאת פוסעת בהם לצאת מססמאות...מידע של אחרים... דרכים ושיטות להבין אותו... המכנה המשותף לכל השבילים הוא בריחה מהאחריות האישית שלך לשינוי בתוכך. השינוי ביחסיים בניכם יתרחש מהנקודה שתשחררי מהאשמה. בתוך המילה האשמה נמצאות המילים: אשם.... משא.....אמש... המסע לשינוי יתחיל בתוכך והשינוי ישפיע על הזוגיות שלכם. האם את מוכנה להתחייב לעצמך לשינוי שתלוי בך?

h a d a r 3 0

New member
אני יכולה

להתחייב רק למשהו שתלוי בי ואני עושה זאת בצעדים קטנים אני צריכה הכוונה ממישהו שמבין מתי מתחילים?

../images/Emo140.gif למחויבות

עשית את הצעד הראשון למחויבות עשית את הצעד השני למודעות שעבורך הדרך לשינוי תהייה בצעדים קטנים הצעד השלישי להשגת המטרה יהיה זיהוי המכשולים < הבורות מהפוסט אוטוביוגרפיה בחמישה פרקים > בהצלחה

אימון ממוקד למצוא את הכוחות והדרך במתאמן.

כשישנו פער בין הרצוי למצוי והפער מתסכל. זיהינו ופעלנו בידע ובכוחות שברשותנו זה הזמן לקחת החלטה האם לעזר באיש מקצוע.

rafagav

New member
גם וגם...

כך אני, בתחומי - גם מטפל אך - יודע, שללא העבודה עהצמית = ללא הטיפול העצמי בבעיה - הטיפול-אימון לא שווה כלום. הרי עלינו להתבסס על משאבינו... כשאנו המתאמנים לסוגיהם, רק תומכים מהצד...

למעלה