רוצה "להציק" עם שתי שאלות

רוצה "להציק" עם שתי שאלות ../images/Emo9.gif

אני רוצה לעשות תמונה בסיגנון עתיק עם שברים. עשיתי ניסיון על עץ עם ציורים ממדפסת, האחד נייר רגיל ושני נייר פוטו. יצא יפה בשניהם. על הנייר הרגיל ראו את הצבעים יותר ברורים ועמוקים מאשר על נייר הפוטו. אבל אני רוצה לדעת אם ניתן לעשות את התמונות על קנבס לציור? איך אני יעשה מן מסגרת מוזהבת או יותר נכון בסיגנון עץ ישן? אולי עם מישחת עיצוב? יש לי בד קנבס בגודל 50X50 והתמונה שקניתי יותר קטנה מעט מהקנבס. זה בסדר? אביבה עשתה מין תמונות עגולות (אולי על צלחת?) בפורום שלה הקודם בוואלה. אני רוצה סיגנון כזה. אפשר עזרה בבקשה?

לילך1

New member
היי....

אני עשיתי פוטו על קנבס.... כדי לקבל מסגרת מוזהבת את יכולה להשתמש בצבעזהב מיוחד למסגרות בשם - ROYAL METALLICS של DECOART אבל..... אומנם מתקבל צבע זהב יפיפה אבל אי אפשר לתת לו שום מראה מיושן ...שום חומר לא נתפס עליו...(יש לי 2 תמונת בגלריה של לילך עם הצבע הזה) מקווה שהבנתי את למה התכוונת.... תציצי בגלריה שלי ותראי אם זה מה שאת מחפשת

av_i_va

New member
היי סאני

אם אני מבינה נכון, את רוצה ליצור מסגרת על גבי הקנבס? את המסגרת הזאת לצבוע בזהב ולקבל אפקט מיושן. אם זו שאלתך, אתן לך הסבר ברצון. אם לא - אנא הסבירי שוב.

av_i_va

New member
OK../images/Emo140.gif

את ממקמת את התמונה באמצע הבד ומדביקה תוך כדי שמירת סימטריה. על השוליים הפנויים, המהווים את המסגרת מורחים משחת עיצוב, תוך כיסוי כמה מימימטרים של התמונה. מייבשים היטב. את המסגרת שנוצרה, צובעים בצבעים אקריליים. לקבלת אפקט זהב עתיק יש 2 אפשרויות: אפשרות ראשונה: צבע חום כהה זבע זהב עתיק. צובעים שכבה ראשונה בצבע חום כהה מיד צובעים בצבע זהב עתיק. צביעה זו אינה אמורה לכסות את כל השטח החום אלא להחדיר את צבע הזהב לתוך החום. לכן עובדים במהירות ותוך כדי שמירה על לחות המכחול. להקפיד על משיכת מכחול בכוון אחד בלבד אפשרות שניה. לצבוע את משחת העיצוב בצבע אקרילי אפשר לבחור באחד מצבעי התמונה או חום) לצבוע בצבע זהב לייבש היטב. לשייף מעט מאוד בעזרת נייר זכוכית 000 זהירות! לא להוריד את הצבע רק לטשטש מעט!!!! לנגב היטב, למרוח פטינה בתנועה מהירה ותוך כדי החדרת החומר. בשני המקרים - להשתמש בלכה מט בלבד!!!! בהצלחה ו-.....
כרגיל! רוצים לראות תוצאות

למעלה