רוצה להקדים גיוס

shoosha1

New member
רוצה להקדים גיוס

רציתי לדעת מה אני צריכה לעשות אם אני מעוניינת להקדים את הגיוס שלי. אני מתגייסת כנראה באפריל. ומה הסיכויים שלי באמת לקבל תשובה חיובית.

טל עדתו

New member
תשובה

זה תלוי לאן את מתגייסת... אני אתן לך דוגמא... קורס חובשות יש קרוב ל10 מחזורי גיוס בשנה... ככה שאם מישהי מבקשת להקדים והיא נותת סיבות מוצדקות אז זה לא כל כך בעיה כי זה להקדים יחסית לא בהרבה זמן - חודש חודשים...לא כזה עסק גדול. מצד שני יש קורסים מסוימים במודיעין (אני יודעת על קורס אחד כזה שחברה שלי הולכת עליו אבל זה מסווג אז אני מנועה מהלגיד את שם הקורס) שיש אותו רק פעמיים בשנה!!! ככה שאם בת רוצה להקדים את הגיוס שלי זה להקדים אותו בחצי שנה, וזה כבר בעיה יותר גדולה. צריך לקחת גם בחשבון את עינין הגילאים, הצבא בדרך כלל (חוץ ממקרים יוצאי דופן) לא אוהב לגייס לפני גיל 18, (אני מתכוונת כמה ימים לפני 18 זה עוד בסדר, אבל כמה חודשים זה כבר משהו אחר) ככה שאם את רוצה להקדים גיוס והקורס שאת רוצה להקדים מיועד לתאריך שאת עוד לא בת 18 אז רוב הסיכויים שלא יקידמו לך. בנוסך כמו תמיד יש את עינין ויטמין הP בצבא... אם קצת קשרים במקומות הנכונים העינינים הופכים להיות יותר קלים... מקווה שעזרתי , טל.

unicorn

New member
אצלי זה לא עבד ../images/Emo10.gif

אני מיועדת לתפקיד חובשת.לפי מה שרשמת נראה כאילו בקלי קלות אפשר להקדים את הגיוס אבל לצערי לי זה לא עבד.נתתי להם סיבה שקשורה ללימודים וזה ממש לא הואיל. אהה ועוד הבדל שהגיוס שלי שונה למאי בעקבות זה שהתקבלתי. אם יש למישהו הצעות איך בכל אופן אפשר להקדים את הגיוס אני ישמח.

shoosha1

New member
מה?? למה אתה אומר את זה אסאל???

איך אתה יודע אם קיבלתי מחשבים או לא???!!! אין לי עדיין תשובות

asael

New member
קודם כל , שנה טובה יקירתי.

רשמתי את זה בגלל שאמרת שתקדימי את הגיוס שלך אם לא תקבלי מחשבים. את רוצה להקדים , חשבתי שלא קיבלת. סליחה , אני מצטער, אני לא יכול לחיות בלי שתסלחי לי יקירתי! אני אוהב אותך , בבקשה , סלחי לי. נשיקה לי אליך וגם סיפור. תגידי לי משהו - את מוכנה לדבר איתי מחוץ לפורום ה_____ הזה? אוהב אותך נואשות , עשהאל [ולא אסאל!].

shoosha1

New member
ממממ.... עשהאל ...

שנה טובה גם לך:) ואל תיהיה כל כך דרמטי :)) של מי אמורה להיות התמונה הזאת ?? שלך ?? ושאלה אחרונה מה אומר הכינוי הזה?? זה הרי לא השם שלך .. נ.ב לא מעוניינת!!

liorz1984

New member
עשהאל זה שם מהתנ"ך

שם של בן אדם שנאמר אליו שהוא מהיר כאייל.

DaphneZ

New member
תשלחי מכתב למדור קד"צ

ובו תגידי להם שאת מעוניינת להקדים את הגיוס, ותפרטי מהן הסיבות לבקשה. הסיבות צריכות להיות כמובן ענייניות- כלומר, אל תכתבי "אין לי כוח לחכות עד אפריל" וכו´... תכתבי שאת כבר עכשיו בת 18 (אם זה המצב) ואת לא רואה כל טעם בהמתנה חסרת מעש של 10 חודשים מרגע סיום בי"ס... ואם את מיועדת לגיוס כלל-צה"לי זה יהיה אפילו יותר קל. כמובן שאם את מיועדת לתפקיד מסויים זה לא יהיה פשוט ויהיה תלוי במספר הקורסים המתקיימים מדי שנה. אני ביקשתי שיקדימו לי את הגיוס. התאריך הקודם שלי היה ה-7.4, ושבוע וחצי לאחר ששלחתי להם את המכתב קיבלתי צו גיוס חדש ל-3.12... ו-4 חודשים זה לא מעט זמן. בכל מקרה, אני מיועדת לכלל-צה"לי כך שזה היה יותר קל... בהצלחה

למעלה