רוצה להקדיש שיר לאהבתי העצובה:(

רוצה להקדיש שיר לאהבתי העצובה:(

אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי, איך ליבי כואב כי היא בתוכי, מנסה לשכוח אותה בכל כוחי , אבל לא מצליחה, היא בעולמי, נמצאת היא תמיד בתוך מוחי, גם בשירים גם במכתבים וגם בחלומי. כשמתאהבים תמיד מסכלים על אותו אחד, שיהיה שלך תרצה לעד. כך זה עכשיו קורה גם לי, כל הזמן נמצאת היא בראשי. גם ביום גם בליל, צריכה אני להתפלל, שהאהבה תתממש לזה אאחל, ומה שירצה האל, יבוא ואצלי אכן יתקבל. מקווה שזה יהיה הצד החיובי, כי עם זה יצא השלילי, כל היום אהיה בדיכאון נפשי.

אוך זה רק עלייה! ../images/Emo7.gif

ישנה אני על המיטה, חולמת עליי ליד קיברה, איך נתתי לה ללכת, נשאלה אותי השאלה, איך נתתי לה ללכת, לנשמתי היקרה. מרגישה שנשמתי אבדה, כי היא לא לידי ועצוב לי נורא, חולמת רק עלייה, חושבת על החיוך המתוק שלה. הולכת ליד מקומות שבה בילינו, רוצה לחזור לימים שביחד היינו, והיא בטח לא תרצה, ליבי כואב ובוכה, במוחי רק צער שוהה, כל ציור ושיר שלי נוגה, כי כל זה רק עלייה, היא הנושא. יחד הנשמה והלב בוכים, מתפללים לרגע של אהבה בחיים, כל חיי כה פגועים , אותה אחת רק פגעה, היא פגעה נורא, בלי לדעת מה היא עושה. לכן לא בא לי אף אחד שיאהב, אני מפחדת לקבל עוד סכין בגב, מפחדת שיכאיבו לי, רוצה לחשוב קצת לבד עם עצמי, רוצה להבין מה קורה סביבי, רוצה לדעת מה יש לה נגדי, למה היא פוגעת בי? אולי היא לא יודעת שהיא פוגעת? אולי יש בה איזה להט? יש לי רק מחשבות , אף פעם אולי לא אוכל לדעת, מה התשובות הנכונות של אותן פגיעות.

למעלה