רוצה להקיא. בעיקר את עצמה.

רוצה להקיא. בעיקר את עצמה.

הם שכבו מחובקים. גוף אל גוף. נושמים האחד את השניה, האחת את השני. אחוזים צמודים בחיבוק עוטף. שלווה. אבל היא מגעילה. ואם ימשיכו להיות כה צמודים, הוא יבחין. ירגיש כמה היא לא ענוגה כשחשב. ירגיש כי הגוף שלה גס. אבל היא מגעילה. ואם ימשיכו להיות כה צמודים, זה עלול לדבוק בו. עלולה לדבוק בו שאת הנפש הגופנית. עלולים לדבוק בו הדוחות והדחיה. עלול לדבוק בו הגועל. הם שכבו מחובקים. גוף אל גוף. נושמים האחד את השניה, האחת את השני. אחוזים צמודים בחיבוק כובל. פחד.

מ ה פ כ ן

New member
רמז דק...

מקריאת השיר, חשבתי שאו שהיא חולה במחלה לא עלינו, או שהיא בגדה בו, טוב שלא אמרת במפורש, זה נותן לקורא לפרש לב למה הכוונה...

מ ה פ כ ן

New member
זה מה שיפה בשירים כאלה...

כל אחד לוקח אותם לכיוון שלו, בגלל זה אני אוהב שירים כאלה, שצריך לחשוב קצת...

Freaking Eyes

New member
אוי . אני ממש מתחברת לזה.

אבל אולי אם היא הייתה רואה את עצמה בעיניים שלו היא היתה חושבת אחרת.. כי הוא אוהב את הגוף הזה. ולהיות צמוד אליה. ולנשום אותה.

לא אולי,

בטוח. הבעיה שלה היא שהיא לא מסוגלת לראות את מה שהוא ראה, והיא גם חוששת מהיום שהוא יתחיל לראות דברים כמות שהם. היא שונאת את הגוף שלה, לא משנה כמה אומרים לה אחרת. היא יודעת שהיא שמנה, יודעת שהיא נבוכה כשהוא רואה, יודעת שהמרקם, שמה ומי שהיא- יוצאים מהפנים אל החוץ. שאפשר לראות את כל השליליות שלה, גם הפיזית גם הפנימית- דרך הגוף. קשה להסביר במילים... תודה לכולכם. באמת מעניין לי לקרוא איך כל אחד לוקח לכיוון אחר.

ornit4

New member
מעניין.

יצירתי, מושך, ובעיקר גורם לי לתהות. כמו שאמר מהפכן, טוב שלא אמרת בפירוש על מה מדובר. (אגב, זה קצת נשמע לי כמו אנורקסיה)

../images/Emo10.gif

זה בדיוק מה שאני עוברת עכשיו, כל כך כואב לי לקרוא את זה, את השנאה המטורפת לגוף שלך והמחשבה המאגית שהגועל שאת מרגישה עלול לעבור אליו. אם את לא יכולה לאהוב את הגוף שלך אז לפחות תתני לעצמך לאהוב אותו דרך מישהו אחר שראייתו אינה מעוותת כשלך. נגעת בי... תודה.

fabella

New member
אני הבנתי מזה..

שהיא מפחדת שהוא יבין איך היא באמת.. ולא רק מבחינה גופנית.. אלא שהיא חושבת שהיא גם לא מספיק טובה בשבילו.. וכרגע, יכול להיות שטוב, אבל היא יודעת שזה לא יימשך הרבה זמן בגלל שכשהוא יקלוט אותה, את האמיתית הוא יעיף אותה ויסיים את הכל.. מנגנון הגנה מסויים.. זה מה שהרגשתי מהשיר.. אולי כי בצורה מסויימת גם אני כזו..

תודה רבה לכולכם על התגובות...

כמעט כל אחד מכם "צדק" קצת לגבי למה נכתב הקטע. לגבי המשמעות האמיתית? אין כזו, ולכן כולם צדקו. תודה לכם, הצלחתם לתת לי כמה נקודות למחשבה, גם על עצמי.

../images/Emo10.gif../images/Emo210.gif

זה יפה, באמת יפה. הרגשתי כאילו אני כ"כ רוצה חיבוק כזה ומצד שני כ"כ לא...

למעלה