רוצה להראות לכם דבר שלא כל יום רואים

רוצה להראות לכם דבר שלא כל יום רואים

חצי קדמי של כבש בדרך כלל הוא נקרא שרולה..זה לא נכון. זה פיתוח של המוכלא שנקרא אסף,, צ'י
 
הכבש שלמעלה המרחק מכתף לכתף חצי מטר.

וכאן החזה הנחתי כוס בכדי להתרשם מהגודל.. הסבר בהמשך צ'י
 
לעניות דעתי החלק התעים ביותר בכבש

הוא הספריב'ס(בתמונה).לכבש הזה יש טעם אוביקטיבי מעט ..אין בו את הריח האופיני לכבש ואת הטעם האופיני את זה תוכלו למצוא בכבש הערבי ..מקומי ..בלדי ..אווזי.. צ'י
 

gils33

New member
יש להשיג דבר כזה כשר?

איפה יש קצבים טובים,כשרים שמוכרים בשרים מיושנים ולא קפוא מופשר/כביכול טרי?
 
למעלה