רוצה להרגיל אותו לאכול גם מבקבוק

Amititb

New member
רוצה להרגיל אותו לאכול גם מבקבוק

בני בן 5 שבועות, יונק נהדר ועולה במשקל, אבל אני מעוניינת להרגיל אותו גם לאכול מבקבוק. מטעמי נוחיות שלי. התחלתי לשאוב לו ולנסות להאכיל אותו, ניסיתי את הבבקבוק של MUM ושל NUK. הוא מתנגד ממש צורח. הערב לאחר המקלחת ואחרי שאכל היטב לפני כשעה הוא החל לבכות ניסיתי להאכיל אותו והוא צרח נורא.\ בסוף נתתי לו ציצי והוא נרדם תוך שניה (לא אכל כלום). אציין שהוא גם אינו לוקח מוצץ. שאלותי: האם יש בקבוק מומלץ? האם יש זמן שכדאי לנסות? האם הוא אמור להיות רעב בוכה או יחסית שבע? האם זה נכון שעדיף שלא האמא תיתן לו? זה מאד חשוב לי שילמד גם בקבוק ולא יידבק לי רק לציצי מה לעשות?

חורחה001

New member
איך אני עשיתי זאת

היי בני בן 4 חודשים וחצי לפני כחודש + התחלתי להעביר אותו לבקבוק- אנחנו משתמשים בBFREE לגבי בקבוק חשוב שתבדקי שהפטמה מתאימה. תנסי לשתות ממנה אט.. תראי כל כמה זמן יוצאת טיפה ממנה. בסופו של דבר אני שמניקה אותו הרגלתי אותו לבקבוק- כולם אמרו לי שזה יבלבל אותו עם ההנקה שלי והוא לא יסכים.. אך לא הייתה לי את האפשרות לחכות לערבים ולסופי שבוע בכדי שאביו יתן לו. וניסיתי כל פעם לתת בקבוק.. באחת הפעמים התחלתי עם ציצי ואז איך שהוא הוציא את הפטמה נתתי בקבוק והוא אכל ברצון הכל בתנוחת ההנקה שלו... רק סבלנות וזה יצליח.. אני למדתי שחשוב שאני והוא נהיה רגועיים ועכשיו הוא גם יונק וגם אוכל מבקבוק אם את צריכה עוד עצה אני פה

בקבוק

לפעמים לאימא קשה עם הנקה מלאה, והיא רוצה להתחיל עם בקבוק, אבל לתינוק זה עוד לא מתאים. תינוקות משתנים כל כך מהר, ומה שקשה השבוע יכול להיות קל בשבוע הבא. אם הוא צורח, הוא ילמד לשנוא את הבקבוק. אפשר לנסות לעשות הפסקה מספר ימים, ולהציע שוב כאשר הוא במצב רוח טוב, ולא רעב. אפשר להתיחס לבקבוק כצעצוע שיוצא ממנו חלב, ועדיין לא כתחליף להנקה. ברגע שהוא יתידד עם הבקבוק, הוא יוכל לשתות ממנו יותר ויותר. לפעמים אבא יכול להצליח המתן בקבוק, ולפעמים לא. אפשר רק לנסות. בהצלחה! אורית מדריכת לה לצ'ה

למעלה