רוצה להרוויח 300 ש"ח בשעתיים? - דרושה מגש סוש

הקטגור

New member
רוצה להרוויח 300 ש"ח בשעתיים? - דרושה מגש סוש

שלום לכולן! מחר בב"ש מאורגנת לה מסיבת רווקים לחבורת גיקים נחמדים.. ומה לעשות, יש כל מני אנשים בעולם, ולבעל השמחה ישנה פנטזיה לאכול סושי מגופה הענוג של בחורה חמדמדה... לכן, אם את מתאימה ובראש פתוח של צחוקים וסבבה, צרי קשר, ובנוסף לדמי כיס נחמדים תקבלי ותזכי לתת חוויה נחמדה לכל המעורבים! פרטים נוספים: המסיבה בבאר-שבע, בבית באזור האונ', בשעה 20:30, טופלס בלבד, לא עירום מלא בין 6-8 משתתפים במסיבה, אנוכי (ה"בסט מן") נשאר פיכח כדי לפקח על העניינים (למרות, שכאמור, מדובר בגיקים ולא צריך לדאוג) אנו רוצים לקחת תמונות למזכרת, אבל לא כאלה שיכילו את הפנים. מצלמה דיגיטלית אחת, שאת מקבלת לעבור עליה ולבדוק שאין תמונות מזהות. טמפרטורה חמה וסטינג נוח לשכיבה מובטח, כמו גם סושי (איכותי בתקווה)! מוזמנת אח"כ להשאר (לבושה) ולצחוק איתנו, אם מצאת שהראש מתאים. נא לפנות (בהקדם) ל- [email protected]

דווקא מגניב !

הגשמת פנטזיות וחלומות של גיקים .... הייתי הולכת על זה - אבל רחוק לי ... אבל אולי אני אציע את עצמי פה במרכז :) תירו לי כדור בראש אם אני מתפשטת בשביל 300 שקל.....

W i l d C a r d

New member
כבר אמר אוסקר וויילד: שאלה של מחיר....

על העיקרון כבר הסכמנו... חוץ מזה.. חכמה על חלשים.....

W i l d C a r d

New member
"חבןרת גיקים נחמדים" ....

יעריכו אותך, יעריצו אותך. מה שלא תהיי. לא על מי שאת. זה מה שיגרום לך להרגיש מוערכת?? I don't think so. עזבי שטויות. לכי להרשים את אלו שהערכתם שווה משהו. בעינייך לפחות. את הקשים להתרשם. אז הישגת משהו שראוי להתגאות. וזה הכיף האמיתי. בעיניי לפחות...

חחח

אבל ככה הוא כינה אותם "גיקים" אם כבר אז הוא חזק על חלשים שהוא קורא ככה לחברים שלו. ואתה צודק , אין כמו להרשים מישהו שקשה להרשים אותו. אבל בוא נהיה ריאליסטים , גם בלי שאתה מכיר אותי - באמת יש סיכוי בעולם הזה שמישהי תסכים ותלך להיות מגש אוכל סושי אנושי במסיבה שהיא לא מכירה בה איש ולא יודעת איך זה יגמר ? אם כן - אני חושבת שהבחורה הזאת לא מעריכה את החיים שלה מספיק ואם משהו יקרה לה- מגיע לה.

W i l d C a r d

New member
תתפלאי

דבר ראשון, כבר היו הרי דברים מעולם.. דבר שני, יש שעושות יותר מזה... דבר שלישי, יש בחורות שמשוועות לתשומת לב. זה שאולי את לא כזו, לא אומר שאין כאלה. אבל תאמיני לי, נתקלתי בבחורות שעשו כל כך הרבה שטויות.. (לא חסרים גם גברים שעשו שטויות, אבל זה כבר לדיון אחר...).

W i l d C a r d

New member
ולמה תמיד זה סושי

מה רע במגש סטייקים (חוץ מהחום ושצריך לחתוך אותם בסכין....).

אממ סושי כי אפשר להגיש את זה קר ...

וכל העולם אוכל סושי - זה הפך לקלאסה - למרות שלא כולם אוהבים את הטעם אבל הם מסוגלים "לסבול" כי זה במודה

1Shir

New member
תאמין לי, מבין האופציות הנ"ל אני מעדיפה חומוס

יותר אטרקטיבי מסושי שמחה שהשרשור הזה החזיר אותך לחיים

purplegiraff

New member
מה קרה, לא טוב מסבאחה?!

מפונקת באוכל....
מנסה לברר כדי לא לטעות אם אי פעם ויצא ש..... מה עם חומוס פול?

cheshire9

New member
תמיד הייתי בחיים

סתם עבדתי בטירוף ......... עכשיו בחו"ל. יש זמן לשטויות. רוצה ללקק ממני חומוס ?

1Shir

New member
דווקא אותי מה זה הרתיעה המילה "גיקים"

נגיד שזה היה במרכז ונגיד שזה היה משהו פחות מגעיל מסושי אבל המילה הזאת גרמה לי לדמיין בחורים שלא נראים טוב בלשון המעטה... ומהר לחצתי על יציאה מההודעה.

למעלה