רוצה להשתחרר ממעגל הכשפים

tafti8888

New member
רוצה להשתחרר ממעגל הכשפים

צהריים טובים,אני מהילדות שלי , וכנראה מגלגולים קודמים בעולם הרקוב הזהשל הכשפים . אמא שלי מהילדות עסקה במאגיה ועד היום יש לה ספרים , ואני רוצה לשבור את המעגל הסגור הזה בחיים שלי . אני לא מתעסקת בזה , אבל בגלגול הזה הזמנתי פעמיים כישוף על שני בני אדם בלבד (האחרון לפני 4 שנים), ואני אינסוף פעם מתחרטת על זה(התחרטתי בשלב שמישהו ניסה לעשות עליי -כשאתה חווה עליך משהו לא נעים אז זה משנה אותך ) . אני לא רוצה להתעסק בזה יותר בחיים , אני רוצה שאנשים שינסו לעשות עליי כשפים יתפחלצו מזעם כי לא הולך להם כלום מכלום , אני לא רוצה להתעסק בעולם הזה ולא רוצה להיות שייכת לעולם הכשפים . אני יודעת שלא קל להשתחרר מהנטל הזה, ואני לא יודעת כמה זמן אני אהיה בזה ???? אני בשלב של התפתחות רוחנית ושינוי עצום ופתיחת העין השלישית , והכשפים בנויים על דפוסים לא נכונים אצל האדם שהיו קיימים אצלי ועדיין חלק מהם קיים , כי כשאדם חווה חוויות מסוימות אז בהילה שלו נוצרים חורים שמאפשרים לישויות אפלות , בין היתר לכישוף לחדור. האם אני אשתחרר מזה בגלגול הזה או שאני אצטרך לשאת את הנטל הזה איתי עוד הרבה גלגולים ?

tafti8888

New member
לא

אני חיה כמעט עשר שנים מחוץ לבית של אמא , עם בעלי , ורק לפני 4 שנים נפתחה לי המודעות והתחלתי באמת להתפתח.הבעיה היא שהרבה זמן ספגתי את כל הנושא הזה של הכישוף , ובמהלך חיי נתקלתי באנשים שמתעסקים בזה (כשבן אדם חי בדפוסים מסוימים אז הוא מביא גם על עצמו אנשים ומצבים מסוימים), ובנוסף יש לי סיבות לחשוב שאני הייתי שפן נסיונות.אני רוצה להשתחרר מהנטל הזה , רוצה שזה לא יהיה חלק מהחיים שלי , ואפילו להגיד שאני לא מאמינה בזה באמת כי זה לא חלק מהעולם שלי , ולא רק כי אני לא מתעסקת ולא מאמינה בזה , אלא כי זה באמת לא ישפיע עליי.הבעיה היא שזה כן משפיע , בין אם זה כשפים או סתם אנרגיות רעות , ואפילו שאני יודעת שהדרך היחידה להשתחרר מזה זה השינוי בחשיבה ובדפוסים שלי , אני לפעמים לא מצליחה לפעול לפי ההגיון ולנטרל את הגורמים שמעודדים את האנרגיות הרעות האלה לחדור אליי ולהשפיע על צורת ההתנהלות שלי , הם טוחנים אותי לפעמים מבחינה מחשבתית , ואני יודעת שזה יפסיק ברגע שהחורים של ההילה שלי יסגרו. השאלה היא מתי ? בגלגול הזה או אולי עוד 2-3 גלגולים ?

ינוקא1

New member
לדעתי הכל תלוי בך.

אני דווקא חושב שאת כן צריכה לעסוק בכישוף , אבל לא כישוף מהצד הרע שלו.
את זקוקה לרוחניות , אבל לא לכישוף האגואיסטי והאינטרסנטי , אלא "כישוף" הנובע מהתפתחות רוחנית.

ממליץ לך על הספר "מעבר המכשפים" של טאישה אבלאר , ועל שיטת ה"שחזור" המוזכרת בו.
(למרות שניתן לבצע אותה גם בדרכים שונות מהכתוב שם , אבל העיקר זה העיקרון).

ממליץ לך לבצע "שחזור" כזה לאורך זמן , זה ינקה את כל החורים בהילה.

כנ"ל תרגול צ'י גונג באופן סדיר.

אלו שתי שיטות הכישוף היעילות ביותר והנקיות ביותר שאני מכיר.
והן גם העוצמתיות ביותר.

הן נראות פשוטות , והצ'י גונג גם כן נראה כאילו זה "רק תנועות" , אך אינני מכיר שיטת כישוף חזקה יותר , וניסיתי לא מעט.

ההבדל בין זה לבין ה"כישוף" שאת מכירה , שכאן זה מביא אותך למקום נקי מאוד בתוכך , שאחריו הכישוף איננו "מלאכותי" ומלוכלך.

כנ"ל ממליץ לך על הספר של ל.ו. קרני
http://www.oram.co.il/newstore/shop...etails&_ID=1404&_UserReference=3b8f3f01b67b7f

אני גם נגד כשפים

הכרתי פעם מכשף וגם הוא היה נגד רב האנשים שעוסקים בכך
כי הוא ראה איך הם משתמשים בזה למטרות לא נקיות.
אני לא יודעת איך יוצאים מזה אבל מאמינה שאם הרצון שלך גדול בסוף תצליחי.

Mr Utterson

New member
תשני את המוסיקה

את רוצה להיפטר מכשפים, וממש לא מבינה איך זה נדבק אלייך.
אבל כל החיים שלך סובבים סביב מאגיה וכישופים, אז איך את רוצה להיפטר מזה?
אם יוצרת את המציאות בה את חיה. אם תמשיכי להתבוסס בפתיחת העין השלישית והחורים בהילות והגלגולים השונים ...
אז זה מה שיהיה לך, ואל תתפלאי שזאת התוצאה.
חשבת פעם לקחת דרך אחרת של התפתחות אישית, פחות מאגית, יותר ממוקדת במציאות שכאן על כדור הארץ?

נכון אולי דווקא שיטה ארצית תעזור לך להתקרקע?

סתם זורקת ממש לא חייבת לאמץ אבל אולי קואוצ'ינג או שיטות אחרות
שמתמקדות בשינוי החשיבה והדפוסי התנהגות? בהנחה שאילו אילו ששואבים
אותך חזרה אחורה?

וגם חושבת שהשיטה של ההילות והאנרגיות זה

אחרי שאדם מצמיח שורשים ומחובר לקרקע.
אז אולי באמת שיטה ארצית תעזור לך:)

רותי 11

New member
בהחלט וככל שתמשיכי להתמיד בכך

ותכווני את עצמך לאור ולעולם הרוח
את בהחלט תקבלי את הכלים לכך
כמובן שאת צריכה לעבור כל הזמן