רוצה להתחיל בפימו

רוצה להתחיל בפימו

שלום, אני בת 13 ואני רוצה ליצור בפימו, יש לי רק תנור אחד, האם לא שווה לי להתחיל? קראתי את המאמר שלכם ודיי נבהלתי. מה הם התהליכים המדויקים בעשייה בפימו? תשובות נוספםות יתקבלו בברכה, יעל
 
ברוכה הבאה יעל../images/Emo24.gif

שווה או לא שווה...פה הייתי גם מתייעצת עם ההורים ונעזרת בהם להחלטה. לעניות דעתי, אם את לא מתכוונת לאפות בתדירות גבוהה זה לא נורא להשתמש בתנור הביתי, אך אם את רואה שהתדירות של האפייה הולכת וגדלה כן הייתי ממליצה לאפות בתנור נפרד. חשוב לשמור על כללים בסיסיים בעבודה עם חימר פולימרי (פימו, פרימו וכו'): 1. לא להשתמש בכלים שמשמשים למזון. 2. להרחיק מהישג ידם של ילדים קטנים(וגם של חתולים/כלבים/סמורים/קופי ים ומדוזות...) 3. להקפיד לרחוץ ידיים (או לנקות היטב עם מגבונים לחים) לפני כל מגע עם מזון. 4.לאפות ב- 130 מעלות למשך 30 דקות ובחדר מאוורר. וזהו אני חושבת...זה העיקר. אם את מתלבטת, תתייעצי עם הורייך. שתפי אותם בלבטים ואולי הם אפילו ישמחו לרכוש עבורך טוסטר אובן (עלות של כ- 200 ש"ח) כדי שתוכלי להינות מהתחביב בלי לפחד כל כך...
 
עושים חרוז ועליו מניחים שכבה של

פרוסת גליל קטנה יותר וכו'. מצמידים טיפה שיתפס וזהו.
 

תמי שבט

New member
אלפי, תוספת קטנה: יוצרים חרוז בצורת

קוביה בעלת שש פאות. על כל פאה מניחים פרוסה דקה מגליל המילפיורי וכאשר כל הפאות מכוסות מגלגלים את הקוביה, הופכים אותה לכדור ומחוררים חור להשחלה.
 
בואי נפריד:

אם את שואלת איך עושים חרוז...פשוט מרדדים באופן הכי שווה שאפשר פימו וקורצים עיגול במידה קבועה כמו למשל פקק של בקבוק. אם לא בא לך לרדד ...כל חבילה של פימו מחולקת לפסים....לאת יכולה לקחת לחתוך כל פס לארבע ולראות האם הגודל הזה מתאים לך. לגבי השכבות.... את צריכה שיהיה לך קודם גליל נכון ? או שלא... בכל מקרה מה שהסבירה לך קודם
שכחתי מי
... את צריכה ליצור מהעיגול קוביה ועליה להניח פרוסה מהגליל (אני מניחה שעדיין אין לך גליל ולכן זה קצת מוקדם כל ההסבר הזה). אולי תמקדי את השאלה ? את השכבות יוצרים כמו שהסברתי בתשובתי למעלה.
מקווה שלא בלבלתי אותך.
 
למעלה