רוצה להתחיל לעשות יוגה

רוצה להתחיל לעשות יוגה ../images/Emo53.gif

ולא יודעת מאיפה להתחיל. איך אני יודעת איזה תרגילים לעשות? כמה מי מה מו... אני לא רוצה לעבוד עם מורים וכיתות, רק אני עם עצמי בבית. ובספציפיות- בעיקרון אני רוצה לעבוד על כל הגוף והנפש, אבל הייתי רוצה לדעת על איזה תרגילים אתם ממליצים כדי לתקן פיקות שזזו מהמקום וכאבים בחוליות שבין השכמות? תודה למי שיעזור, אני מגששת באפלה. שבוע טוב

bhagavan

New member
אנא ממך קחי את היוגה קצת יותר ברצינות ותוכלי

אולי למנוע פגיעה קשה בגוף וגם בנפש. מצאי לך מורה מוסמך ליוגה. לפני שיהיה מאוחר...

סטיוויה

New member
לארינה

לתרגל יוגה בבית זה נהדר.א-ב-ל רק אחרי זמן לא קצר של תרגול עם מורה מנוסה.בלי כל ידע מוקדם ובלי הבנה של מה זה יוגה(וזה לא התעמלות)ומה ההשפעות על הגוף-יש סכנה אמיתית בתרגול לבד מתוך ספר או עיצות. ולכן אם את לא רוצה ללמוד ממורה אולי עדיין לא הגיע הזמן ליוגה.ואם זה כן מדבר אלייך אז כדאי מאד להתחבר אל מורה(ואפשר גם שיעור פרטי או קבוצה קטנטנה) כדי ללמוד ואחרי זה להחליט מה הלאה. בהצלחה.

סטיוויה

New member
אז אני אפתיע אותך...

מרכז שיבננדה באילת 08-6317354 / 0508-821-740.ייתכן ועכשיו זה זמן חופשת הקיץ אבל תתקשרי ותראי איך זה יתפתח.יש שם מורה מנוסה וחביבה מאד. ואם לא,תהיי בקשר.יש עוד מורים באילת.

יוגי בר

New member
אחלה

היי ארינה יש ימבה של מורים ליוגה באילת אבל אני מחזק את המלצתה של סטיוויה כל החברה של מרכז שיבננדה באילת הם מעולים. יאללה תרימי ת'נייד ותני להם צלצול אולי מחכה לך כבר קורס יוגה למתחילים. בהצלחה. בברכה ואהבה יוגי בר

למעלה