רוצה להתחיל לעשות ספינינג

רוצה להתחיל לעשות ספינינג../images/Emo9.gif

לפני כחצי שנה התחלתי להתאמן באופן סדיר. לא היו נפילות, מאוד נהנתי, ויש שיפור בכל מה שרציתי. במשך החודשיים-חודשיים וחצי אחרונים בערך במסגרת האימונים אני עושה פעמיים בשבוע 60 דק' אופניים בחדר כושר, בלי התנגדות (לוחצת "קויק סטארט"...). (אבל אני כן עובדת על הארבע ראשי באימוני התנגדות נפרדים) חשבתי לשדרג את זה לשעתיים ספינינג.. - אני מתארת לעצמי שזה הרבה יותר אינטנסיבי, וגם אחלה גיוון. אשמח לקצת מידע - מה אני צריכה לדעת לפני שאני הולכת לשם פעם ראשונה
מה אופי השיעורים
כל מידע בעקרון יעזור... בנוסף, יש אנשים שאמרו שזה מדהים, ויש כאלה שאמרו לי שזה סיוט ושהמדריכים דוחפים יותר מידי ואין הרבה התייחסות לבטיחות - מה שנראה לי לא הגיוני..
- מה הגישה של המדריכים
תודה מראש לעונים

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

שעתיים ספינינג זהו אימון מאוד אינטנסיבי ומאוד לא מומלץ למתחילים! ספינינג שמבוצע כהילכתו, משמע אינו גורם נזקים פיזיים ונפשיים, רצוי שילמד תחילה בשיעור למתחילים, שמצוי בכמעט כל מכון שמכבד את עצמו. תבדקי אצלך במכון אם אכן קיים שיעור שכזה והיכנסי אליו. מדריכים/ שיעורים אופי? גישה? כל מכון, כל מדריך לגופו לצערי.... אצלי במכון יש מדריכים מעולים ששמים דגש על בטיחות ועל מערך נכון ויש גם כאלה שפחות ולכן מומלץ לרכוש את הידע בשיעור מתחילים. את יכולה להיכנס לכאן
ולרכוש קצת ידע מקדים. בהצלחה וממתינים לדיווחים

אז קראתי את המאמר../images/Emo13.gif

נתן לי קצת מידע כללי - היה טוב לקרוא, עכשיו אני מרגישה קצת יותר מבינה בושא
(בטוחה שעדיין לא מספיק
) כשאמרתי שעתיים ספינינג התכוונתי פעמיים בשבוע כל פעם שעה... או שגם זה יותר מדי וכדאי שאני אתחיל עם שעה בשבוע, ואת השעה השניה אעשה על האופניים בחדר כושר כמו שעשיתי עד עכשיו? ועוד שאלה קטנה... - בשיער המתחילים המדריך ממש יבוא אלי, יכוון לי את המושב, יסביר לי איך להשתמש ולכוון את הכל? היום בערב כשאני אלך לחדר הכושר אני אשאל אותך לגבי שיעורי מתחילים. אני מקווה שיש אבל אני לא בטוחה כי הסתכלתי על הלוח של שיעורי הספינינג וכתוב רק שעות ושמות של מורים... בלי שום רמות
תודה על העזרה

../images/Emo234.gif

שעתיים ספינינג בשבוע - טוב מאוד למתחילים. המדריך בהחלט אמור לכוון לך את המושב ולהסביר הכל. גם אם אין שיעור מתחילים במכון שלך, ממליצה לך להיכנס לשיעור ספינינג לפחות עשר דק' מתחילתו ולבקש מהמדריך שיכוון אותך ויסביר את הבסיס.... ספינינג זה כייף
תהני

תודה רבה על כל התשובות../images/Emo13.gif

היום שאלתי במכון כושר לגבי ספינינג מתחילים - אמרו שאין להם, ושפשוט נכנסים ומשתלבים. מחר יש שיעור בשעה 6 בערב... אני אגיע ברבע ל-6 בערך ואני מקווה שהמדריך יעזור
אחרי השיעור אעדכן פה איך היה

ennicka

New member
פעמיים בשבוע זה בסדר גמור להתחלה

(שעה כל פעם) מסכימה עם הצלולה, שעור מתחילים מאוד חשוב המדריך אמור לעזור לך עם הכיוון ולהסביר את הבסיס. אם לא - תמיד אפשר להרים יש ולבקש עזרה, זה לגיטימי
כפי שצלולה כתבה, יש כל כך הרבה סוגי מאמנים ואימונים שאי אפשר להגדיר מראש, אבל מאמן טוב באימונים הראשונים יכול להיות ההבדל שלך בין לאהוב ספינינג ולעשות אותו נכון לבין לא לאהוב אותו ו/או לגרום לעצמך לפציעות (ע"ע הסרטון שדובב העלה לפני כמה ימים). ספרי לנו בסוד איפה את מתאמנת ואולי יוכלו להמליץ לך בשקט בשקט על מאמנים ספציפים שכדאי לך להתחיל מהם בהצלחה

תודה על ההתייחסות../images/Emo13.gif

כמו שהגבתי לבדעה צלולה, אין אצלנו שיעור מתחילים
מחר יש שיעור ב-6 בערב, אז אני אגיע מעט לפני ואבקש מהמדריך עזרה. לגבי איפה אני מתאמנת - אני יכולה להגיד פה ככה בפורום או שאני צריכה לשלוח במסר בפרטי? (לא ממש מכירה את כללי הפורום
) אם יש המלצה/מידע לגבי מדריך מסויים אשמח לדעת כדי ללכת לשיעור שלו

ennicka

New member
להגיד את יכולה כאן בלי בעיה

ואפילו תקבלי הרבה מתאמנים ומאמנים שיוכלו להגיב לגבי התשובות יבחר כל אחד איך לענות - במסר או הודעה בפורום - בהתאם למה שיש לו להגיד ואיך הוא חושב שזה צריך לעבור

בדיוק לפני חודש חידשתי את המנוי ../images/Emo4.gif

אז עכשיו זאת לא ממש אופציה. נחשוב על זה שנה הבאה ... האמת אני דווקא די מופתעת... אם אפשר לשאול - מה לא בסדר/אידאלי בשעורי הספינינג שם?

אני לא הכי מעודכן

אבל בתקופתו שהייתי שם אז מקום אחד נוהל עם קו מקצועי ברור והשני היה די שכונה מכל הבחינות. מסתובבת פה מידי פעם מדריכה שיותר בקיאה במצב בעפולה כרגע אבל היא אפילו יותר משוחדת ממני :)

לא היה רושם של שכונה לדעתי...

לדעתי היה ממש טוב אבל אין לי שום דבר להשוות את זה אליו בכל זאת.. תודה על ההמלצה בכל מקרה
בנתיים איך שהיה מתאים לי, ונחשוב על זה שוב שנה הבאה

שיעור הספינינג הראשון עבר בהצלחה ../images/Emo9.gif

הגעתי קצת לפני, המדריך הסביר לי כמה דברים, אמר לי שאני אתחיל עם פעם אחת בשבוע במשך 2-3 שבועות, ואז נראה. הוא כיוון לי את האופניים. הוא אמר שהגובה שלי היה ממש גבולי, ושאני אגיד לו אם יש כאבים באזור הברך.... מזל שלא היו. אם הייתי סמ' אחד פחות לא הייתי יכולה לעשות ספינינג
בגדול - היה מאתגר וממש ממש כיף
רק המושב ממש הציק והכאיב לי במקום אינטימי...
- מה עושים לגבי זה

ליבית1

New member
סובלים בשקט... ../images/Emo8.gif

זה עובר אחרי כמה שיעורים... בדוק...!!!!

Tami661

New member
../images/Emo24.gifברוכה המצטרפת יהודית וכמובן...

התאקלמות קלה ומהירה - כי כל מה שצריך כשמתחילים את הספורט הזה הוא להתאקלם, השלב שאחרי זו כבר ההתמכרות והציפייה לשיעור הבא. מתיאור הנחיות וטיפול המדריך בך, ברור שמדובר באחד ש'מבין עניין' וזה כבר פלוס ענק לזכות המקום שאת מנויה בו (מה גם שהבנתי שהניהול עבר לידיים פרטיות, מה שהעלה את הרמה של הקאנטרי בכמה דרגות...). כדי להתחיל ולהמשיך הכי נכון ויעיל שאפשר - אני ממליצה לך לבקר במאמרי הפורום ובשאלות הנפוצות. בשאלות הנפוצות תמצאי גם שאלה ותשובות בנושא "כואב באזור האינטימי..."
- אין ברירה, כולנו עברנו את השלב הזה, אך כמו שענו לך לפניי... שניים/שלושה שיעורים ותשכחי שאי פעם כאב לך. מאחלת לך הנאה והמשך דיווש מושלם - באולם ואיתנו כאן בפורום סופשבוע נעים

אני אקרא בימים הקרובים את המאמרים בפורום

אלמד עוד קצת על ספינינג - רק יועיל
מקווה שהכאב הזה באמת יעבור אחרי כמה שיעורים בודדים
תודה

אבישג7

New member
העניין של המושב מסתדר

אחרי כמה שיעורים בודדים.. את יכולה להתנחם בזה שלגברים זה כואב יותר

למעלה