רוצה להתחיל לראות דוקטור הו..

CommandeRiker

New member
רוצה להתחיל לראות דוקטור הו..

מאיזה עונה אתם ממליצים לי להתחיל?

הראשונה

העונה הראשונה עם כריסטופר אקלסטון מ-2005 ואז להמשיך לפי הסדר

symptoms

New member
ותן לזה הזדמנות,

זה מתחיל קצת איטי, ולוקח זמן להתרגל. אבל זה שווה את זה.

רעות

אני היחידה שנדלקה על הפרק הראשון?

הסוף שלו, הכי רציתי להיות שם במקום רוז ולרוץ

OKDeSign

New member
לחלוטין לא!

אני תמיד נלחמת עם חברים שלי שחושבים שרוז זה לא פרק טוב. התאהבתי מהרגע הראשון

Outplay

New member
כנ"ל

זה הפרק הראשון שראיתי, הייתי בטוח שכל הסדרה על הפלסטיקים האלו וזה שיעשע אותי , אבל אחרי שתפסתי את הקונספט לא יכלתי להפסיק

limors2

Active member
.

בצפיה השניה ממש אהבתי גם את הפרקים הראשונים, אבל בצפיה הראשונה חשבתי שזה די מטופש אבל נחמד. המשכתי לראות רק כי אמרו לי שבהמשך יש את טננט ושהוא נפלא.

אני לא ידעתי שהם מתחלפים

וכל כך אהבתי את אקלסטון, שכשטננט הגיע ממש כעסתי עליו. אבל שכנעו אותי לתת צ'אנס ולהמשיך, וכמובן הסוף ידוע. אבל היה לי ממש קשה עם זה בהתחלה. אקלסטון היה מקסים בתפקיד לדעתי.

limors2

Active member
בהתחלה לא אהבתי את אקלסטון.

התחלתי את הסדרה עם "דייויד טננט!!!" בראש ולא יכולתי לחכות שהוא יגיע, אקלסטון היה סתם מטרד
אבל לקראת סוף העונה התחלתי ממש לאהוב אותו ובסופה התבאסתי כשהוא הלך

אבל אז טננט הגיע

OKDeSign

New member
חחח גם אני כעסתי על טננט

אבל חצי פרק לתוך פלישת חג המולד הכל נשכח ונסלח והתחילה אהבה חדשה :]

symptoms

New member
לחלוטין, לדעתי אקסלטון הוא דוקטור נהדר.

ועכשיו אני ממש אוהבת את הפרקים שלו. אבל בהתחלה היה לי קשה איתם, וכשראיתי את זה בהתחלה (כשזה שודר בטלויזיה) אפילו נטשתי לאחר הפרק הראשון)

זה משהו די קבוע בסדרות חדשות שהפרקים הראשונים הם די איטיים כי צריך לתת לקהל להכיר את הדמויות המרכזיות ואת האווירה. כאן זו אמנם סדרה מחודשת אבל עדיין היא פנתה גם (ואולי בעיקר) לקהל שלא הכיר את הסדרה המקורית ולכן הבעיה עדיין קיימת.
בכלל, פרקים ראשונים של סדרה בדרך כלל אפשר באמת להעריך רק אחרי כמה זמן כשכבר מכירים ואוהבים (או לא) את הדמויות.

חוץ מזה, אקסלטון הוא דוקטור מוזר
, אבל מעולה, ועד היום יש לי חברים שנשבעים שהוא הדוקטור הטוב ביותר.

רעות

זהו, שלי היתה כניסה מוזרה לסדרה

ראיתי קודם את טורצ'ווד ורק אחר כך את דוקטור הוא כשהבנתי שזה הגיע משם.
וראיתי את זה רק כדי להגיע לפרקים עם ג'ק, בכלל לא הבנתי למה יש דוקטור ולמה אני צריכה לחכות כל כך הרבה עד שג'ק יגיע. אז אני חושבת שאם היתה איזשהי איטיות בהתחלה, כנראה אובססית ה"מתי אני כבר אראה את ג'ק" גרמה לי לא לשים לזה לב כל כך כי נורא רציתי להתקדם עם הפרקים

למעלה