רוצה להתחיל לרכב...

mickilida

New member
רוצה להתחיל לרכב...

אני גרה בתל אביב ורוצה להתחיל לרכבף פעם בה לא משהו מחייב כמו קורס. אשמח להמלצות איפה כדאי עלויות וכו'. תודה מראש

fliperit

New member
קודם כל, מזל טוב ../images/Emo13.gif

הגעת להחלטה נכונה. יש חווה בפארק ברמת גן- נדמה לי שזה הכי קרוב לך. יש עוד הרבה חוות באזור המרכז, השאלה היא רק כמה את מוכנה לסוע. עלויות...בין 80-120 ל-45 דקות. בד"כ התמכונת היא שיעור פעם בשבוע בהדרכה צמודה. אפשר בחלק מהחוות לעשות שיעורים כפולים (שעה וחצי- שעתיים). אני מזהירה אותך מראש- זה עסק ממכר! תהני

fliperit

New member
סורי...לא מכירה הרבה חוות באזור

אבל בטוח יש פה כאלה שכן..

קודם כל...

הכל תלוי מה את רוצה לרכב איזה סגנון...אני גם גר בת''א אז אני מכיר את רוב החוות באיזור...אני רוכב ווסטרן בבית יהושוע אבל זה רחוק מידי בישבילך..יש חוות אינגליש בכפר הירוק ליד רמה''ש קוראים לה חוות יגור ויש את החווה שאני הייתי שם שהיא ווסטרן וגם תחרויות אם יבוא לך מתי שהו בהמשך קוראים לה חוות גליל ים היא בקיבוץ גליל ים ליד הרצליה שם זה עולה בסביבות 100 ש''ח לשיעור אבל אם את רוצה אני יכול לתת לך את הטלפון כדי שתבררי..אלה שתי האופציות הכי קרובות..אם את רוצה עוד מידע אני ישמח לתת לך אותו במסר....

mickilida

New member
אמממ... נאבדתי קצת בכל המושגים

אתה יכול לעשות לי קצת סדר...

Ruf Lil RusGal

New member
אני יכולה להמליץ...

חח אני מכירה אותו אז אני אסביר... טוב יש שני סגנונות רכיבה עיקריים: ווסטרן: סגנון הקאו-בויס... הפרות.... האוכף הגדול עם הקרן שאת מחזיקה בה בקיצור הסגנון המערבי. אינגליש: סגנון הדרסז' והקפיצות. אני רוכבת ווסטרן וגם ממליצה על זה. אם תרכבי הרבה זמן תוכלי גם להתחרות. חוות גליל ים היא בקיבוץ גליל ים במרכז הרצליה חווה מדהימה (חוות ווסטרן) ויש גם את שאר החוות שהוא אמר (אני לא יודעת אם מותר לעשות פה אווטינג אז אני לא אגיד את השם ואין לי כוח לכתוב את השם משתמש שלו..חח). אז פירוט על חוות גליל ים: שיעור פרטי- בדר"כ השיעור הראשון הוא פרטי כדי שתלמדי את הבסיס על איך להשתלט על סוס והוא עולה 130 לחצי שעה. שיעור קבוצית- מקסימום 5-6 רוכבים- עולה 100 ל-45 דקות ויש גם את השיעורים הטיפוליים שזה לילדים/אנשים עם מגבלות אבל אני לא חושבת עליהם אני צריכה לפרט... אני גם לא כל כך יודעת עליהם. מקווה שעזרתי!

כן....

סוסים זה עסק יקר מאוד...כמה שחושבים שהוא יקר אחרי שניכנסים לזה מבינים עד כמה.....אבל זה שווה את זה....

בהחלט שווה את זה!!!

אבל יחסית לשיעורים בחווה הספציפית הזאת זה יקר... שיעורים אצלינו עולים 75 ש"ח שווה כל רגע!

למה גם שם זול יחסית?

ואגב זה שזול שם זה לא אומר שיש לנו סוסים\ מדריכים\ ציוד וכד' זולים! להפך הלימודים שם ברמה ממש גבוהה ויש לנו מדריכים ברמה מצויינת והם גם כל כך נחמדים ואכפת להם מכל תלמיד... ד"א חשבתי שלומדים אינגליש בסוסים בכפר... אני ווסטרנית..חח

קודם כל..

אתה אני בן..חחח...אני.. לא כל כך ברור איפה אני...אני או בברטמן BR או בהרלב אצל פיני או לא יודע..אני מחפש סוס שאני יוכל להיתחרות עליו בריינינג העונה...ואני לא כל כך מוצא...ומי לא מכיר את חחווה של אמיר?!

Vintage Queen

New member
הסגנון השני

ה"אינגליש" שכולל בתוכו את ענף הדרסאג'- שזה בעצם רכיבה אומנותית- וההסבר לאנשים שלא מבינים הוא פשוט שהסוס רוקד, סגנון מאוד אלגנטי... יש פה קישור מדהיייםםםם(!!!!) של מתחרה דרסאג' בתחרוץ אם זה מעניין וקפיצות, מן הסתם זה קפיצות מעל מכשולים... אני אישית רוכבת קפיצות ואני יכולה להגיד שא-י-ן על האנדרנלין של לקפוץ מעל מכשול =]

The Bitter End

New member
מטינהההההה../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

חבל לי על הטעות הזו שהייתה להם:( זה היה כזה מקצה טוב.. בלי גימיקים דביליים.

למעלה