רוצה להתחיל לשווק את עצמי באינטרנט

nimrodle

New member
רוצה להתחיל לשווק את עצמי באינטרנט

פתחתי עסק קטן באינטרנט לחנות החדשה שלי ואני רוצה להתחיל לשווק אותה. הבנתי שאחת הדרכים היעילות לשיווק באינטרנט היא ברשתות חברתיות כמו פייסבוק, טוויטר וכו' כי זה חושף את העסק שלי לקהל יעד ממוקד ורלוונטי. העניין הוא שאני בכלל לא מבינה בכל העניינים האלה- בקושי חשבון אישי יש לי. רציתי להתייעץ כאן איך אפשר להכיר יותר טוב את התחום ולדעת איך לפתוח דף עסק, למצוא חברים/ אוהדים- לפרסם וכו'? הבנתי שיש גם פרסום ממומן ברשתות האלה. כשהתחלתי קצת יותר לברר ראיתי שיש קורס מקצועי שאולי יכול להיות רלוונטי- קורס מנהלי מדיה חברתית שמלמד את אלה [URL]https://keepitsimple.co.il/course-smo[/URL] . האם מישהו מכיר קורס כזה? האם באמת נראה שהוא יכול ללמד אותי לעשות בעצמי מה שצריך לעשות כדי לשווק את העסק שלי? אגב- רוצה לוודא לפני- שיווק ברשתות החברתיות באמת מגדיל את החשיפה? זו חשיפה איכותית?

תשובה

דבר ראשון בהצלחה.
יש מספר אפשרויות שיווק באינטרנט ובהחלט ניתן לעשות זאת לבד אבל צריך לדעת איך, לפעמים עולה יותר יקר לשווק לבד (במידה ואין לך ניסיון)
אפשר לקחת כמה שיעורים פרטיים וללמוד כיצד לנהל דף פייסבוק עסקי, כיצד לפרסם בגוגל וכך ללמוד, אפשר לקחת איש מקצוע שיעשה את העבודה, הכל תלוי בתקציב שיש לפרסום.

Tair Hasapakim

New member
קודם כל המון בהצלחה!

שיווק באינטרנט הוא תחום רחב מאוד ולא פשוט כלל.
פעם אנשים חשבו כי הם יכולים לפתוח עמוד פייסבוק לעלות כמה פוסטים והלקוחות יעמדו בתור אבל אז התחילו להבין כי זה לא כך. לא רק זה אלא שככל שעובר הזמן הרשתות החברתיות מצמצמות את החשיפה של העמודים המסחריים.
אני לא חושבת שאנשים פרטים שפותחים דף פייסבוק ומעלים תוכן לשם מקבלים תמורה נאותה. כמו כן צריך לדעת איך לפרסם ולמי לפרסם (בתשלום) כי במידה ואת לא עושה זאת טוב גולשים שלא רלוונטים לך כן יראו את המודעה ויקליקו עליה כך סתם תבזבזי את הכסף שלך.
לכן אני מציעה שאם יש לך תקציב לפרסום ברשתות החברתיות או במנועי חיפוש תלכי על מישהו מקצועי כי אחרת זה לזרוק את הכסף לפח.
מקווה שהצלחתי לעזור

klemi1

New member
מסכים עם מה שנאמר עד כה. אפשר גם להיעזר בתוכנות הפצת תוכן

כמו TROO ושות' כדי לעשות את העבודה בצורה יותר פשוטה ועם פחות מאמץ.
כמו שכתבו מעליי- לא משנה באיזה דרך תבחרי, חשוב לעשות זאת בתבונה ולא בצורה ספאמרית- זה יוצר לדעתי את האפקט ההפוך

למעלה