רוצה להתחיל תהליך פונדקאות

Oediplus

New member
רוצה להתחיל תהליך פונדקאות

שלום לכולם,

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי להתחיל תהליך של הבאת ילד לעולם.
ביררתי ואני עדיין מברר אצל סוכנויות/מתווכים שונים, אך עדיין יש לי מספר חששות.
מכיוון שאני לא מכיר אישית אף אדם שעבר את התהליך הזה, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על סוכנויות, עלויות (בערך) וכל מידע אחר שנראה רלוונטי.
אחד הדברים שהכי מלחיצים אותי זה כל העניין של ניסיון שני ושלישי וכל העלויות הכרוכות בכך,
וגם האמינות של כל התהליך.

אני אשמח גם לקבל הודעות לתיבה הפרטית.

כאן הם

New member
יש לנו ילד מפונדקאות

יש לנו ילד מפונדקאות, אבל אנחנו חיים בארה"ב ושם עשינו את זה, ממזמן, לפני 8 שנים.

אז אני לא יכול לתת לך הרבה מידע ועצות לגבי ישראל או ישראלי מישראל.

כן, זה יקר מאוד, אבל, תבדוק, לא הרבה יותר יקר מלאמץ ילד.

הסוכנויות הן כולם טובות, במיוחד אלו שהם בעסק כבר כמה שנים.

וכן, לפעמים הפונדקאית לא נכנסת להריון בנסיון הראשון, אבל זה די נדיר. בדרך העלות על הנסיון הבא היא מאוד קטנה, יחסית.

רענן

Oediplus

New member
תודה רבה על התגובה

הייתי רוצה לשמוע גם ממישהו שהתחיל את התהליך בארץ, בבקשה.

יכולה להמליץ על בלוג

שכותב ישראלי בתהליכי פונדקאות. אני מקשרת לפוסט שהוא והממשיכים אותו דווקא מספרים על ניסיון רע עם סוכנות.
אני לא יודעת מה קרה איתו בסוף כי הבלוג עוד נכתב, אבל זה בהחלט יכול לתת מושג כללי.

כאן הם

New member
מה?!? זה פונדקאות?

מי שכתב את הבלוג הזו נשמע הזוי ו"לקוח קשה" עם רצף בלתי נלאה של תלונות, שאלות, קושיות, התרעמויות ותקריות מההתחלה, עוד לפני שמשהו קורה, ועד הסוף.

רק לדוגמא, הוא מתרעם על "סל ביציות שהוא צריך להתחלק עם מישהו" ואח"כ על "סחר בבייציות" כאילו שהוא מצפה שנשים יתנו בייציות בחינם והכל נעשה בהתנדבות ללא מטרות כספיות. אז הייתה לו הפלה בדרך... כאילו שזה אף פעם לא קורה וכאילו שזה אשמת הפונדקאית, הסוכנות או הרופא. בטח! לסטרייטים נשואים זה לא קורה.

שעשע אותי הסיוט שהוא נתן לסוכנות על "מה יקרה אם מספר הביציות יהיה נמוך או אי זוגי" ואח"כ במציאות הוא קיבל 6 בייציות ועל זה הוא צועק ומיילל "הרי שילמתי את העלות המלאה של תורמת הביצית כיצד זה ששוב עלו בחכתי רק שש ביציות." כן, הוא באמת ציפה וצריך 100 בייציות וזה ממש לא בסדר שהאישה רק ייצרה 6 עבורו.

המסע להורות הוא מסע לכיוון הלא-נודע, אפילו עבור זוג סטרייטים. הוא פשוט לא מבין את זה.

אישית, אם הייתי בעל סוכנות פונדקאיות, הייתי מעיף אותו לכל הרוחות, או, בכוונה, מקשה עליו כי הוא מקשה עלי. למדתי ממזמן אייך להתייחס ללקוחות קשים: ככל שהם קשים, אני עוד יותר קשה איתם. מעגל קסמים שבו הם לכודים, אבל אני לא נלכד בו! אבל הוא בר מזל, כי נראה שלסוכנות יש יותר הרבה סבלנות כלפיו מאשר לי יש.

רענן

שוב - תקרא עד הסוף...

רענן, אני מרגישה שאני קצת חוזרת על עצמי אבל אכתוב את זה שוב - אני נתתי לינק לפרק אחד מתוך עשרות. אני קראתי את כל הפרקים שהבחור הזה כתב, ומה שהוא העלה שם גובל בשחיתות. כמובן שכדי להגיע לחלק הזה צריך להמשיך לקרוא הלאה ולא להסתפק בפרק של שתי פסקאות... אבל הרבה יותר קל לקפוץ לפני שקוראים הכל.

בדיוק קראתי כתבה על יאיר לפיד והטעויות הטקטיות שהוא עושה כשהוא לא בודק מידע. אני מרגישה שאתה עושה אותו דבר.

כאן הם

New member
כן, לא קראתי את הכל

אין לי זמן, במיוחד בסגנון הכתיבה שלו.

אבל אשמח לשמוע, ושכולם ישמעו, זה חשוב, על "שחיתות" בנושא של פונדקאות.

את מוכנה, בבקשה, לספר לכולם, כאן בפורום, על ה"שחיתות" עליה הוא כתב?

תודה רבה.

רענן

לא, אני לא מוכנה

אין לך זמן? נתתי לינק מאוד מפורט, אם זה מעניין אותך תקרא לבד. אין לי שום רצון לעשות את העבודה בשביל אף אחד, גם הזמן שלי יקר.

כאן הם

New member
אני מבין. תודה בכל זאת.

אני מאוד מבין שאת עסוקה. וגם אני.

חבל רק שאני ואחרים בפורום לא ידעו על ה"שחיתות" בנושא של הפונדקאות בהודו.

רענן

כאן הם

New member
מצטער, אין לי זמן.

אבל בפחות מ-5 דקות תוכלי לספר לי על ה"שחיתות" בנושא של פונדקאות בהודו.

אני באמת אשמח לדעת. וזה חשוב שאחרים ידעו.

רענן

אבא גאה

New member

eyal2210

New member
שאלון בנושא הורות חד מינית גברית

שלום כאן הם,
האם תוכל אתה ובן זוגך להקדיש לנו כמה דקות לטובת מילוי שאלון מקוון - החוקר הורות חד מינית גברית. השאלון הינו לא ארוך במיוחד, ואנונימי לחלוטין.
נשמח מאוד מאוד לעזרתך.
אייל ולימור מאוניברסיטת תל אביב - בית הספר לחינוך.
להלן הלינק לשאלון המקוון :
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dENEZzc5MWFBOFhZTTVxNGVUNGhfdVE6MQ#gid=0

רונה234

New member
פונדקאות

אתה יכול לקבל כאן פרטים נוספים על פונדקאות, איך מתחילים, עלויות, מי יכולה להיות אם פטנדקאית ועוד.. שיהיה בהצלחה!!

המאמר לא רלוונטי לחד מיניים

מאחר שהוא מתייחס לפונדקאות בישראל, שאינה אפשרית למי שאינו זוג נשוי של גבר ואישה.

למעלה