רוצה להתחיל...

רוצה להתחיל...

היי, כל הקטע הזה של תקשור ומדיטציה עם מדריכים אישיים נשמע לי מסקרן וחוויתי. הייתי רוצה להתחיל בכל זה, הבעיה היא שאין לי מושג איך. באיזו מדיטציה צריך לשתמש (צריך להשתמש במדיטציה?), משהו מיוחד שאני צריך לעשות בזמן המדיטציה (משהו מיוחד שצריך לעשות בכלל?), מה צריך לקרות? אפילו אילו שאלות לשאול אני לא יודע. בכל מקרה, הייתי שמח אם תוכלו להפנות אותי למאמרים (לא מצאתי שום דבר שיעזור לי להתחיל במאמרים של הפורום) או שתוכלו להסביר לי בעצמיכם. תודה מראש, תומר

תומר

היי גם אני כמוך בתחילת דרכי, רכשתי 2 ספרים "להפתח לתיקשור" של סאניה רומן שקיבלתי עליו המלצות רבות וגם את "תיקשור" של קטרין רידל מומלץ בחום : )

jofen

New member
תומך בעצה

אני קראתי וקורא "להיפתח לתקשור" של סאניה רומן בהוצאת מרקם, מומלץ בהחלט! (אפשר למצוא כמעט בכל חנות סטימצקי)

תודה על התגובות אבל

אני גר בחו"ל, לכן איני יכול להשיג את הספר - לפחות לא בזמן הקרוב. יש מאמרים אונליין או ספרים באנגלית שאתם יכולים להמליץ עליהם?

שני הספרים :

הם נכתבו במקור באנגלית..... Opening to channel -Sanaya Roman Channeling -Kathryn Ridall

תודה, ו...

אני אראה אם אני יכול למצוא אותם בחנות הספרים הקבועה שלי... מצאתי אתר, מה אתם חושבים עליו - יכול לעזור לי? http://www.talkingtospirit.com/howtochannel.html

אין לי שמץ

אבל מראיה כללית אם מדובר בשיחות עם מתים ממה שהבנתי זה לא ממולץ, צריך קודם לתקשר נקי וזה מלמדים בספר של סאניה רומן, לא טוב לתקשר עם כל דבר...

למעלה