רוצה להתחיל !!!

kerenbg

New member
רוצה להתחיל !!!

היי אשמח לקבל קצת אינפורמציה בנושאים הבאים : 1. אני בחור די גדול ( לרוחב ) 180 ס"מ 110 ק"ג , אך חזק ספורטיבי ובכושר, האם עודף המשקל יהווה בעיה בגלישה ? 2. במידה ולא, האם יש ציוד שמתאים לבעלי מידות גדולות ( חליפות , גלשנים וכו' ) 3. איזה מידות של גלשנים ומצנחים מומלץ לקנות ? תודה תודה תודה

hagit oz

New member
אל תאיים - תתחיל! ../images/Emo152.gif

היי, כל מה שהצגת לא צריך להוות לך שום בעיה להתחיל ללמוד קייטספרינג, להפך יהיה לך יתרון גדול יותר כשתגיע לשלב שתרצה לקפוץ
אבל זה עדיין מוקדם מדי לדבר על זה, אז קדימה רק תתחיל ללמוד. חזק, ספורטיבי ובכושר זה רק יכול להיות טוב, ולפי הנתונים שהצגת לגבי המשקל, בבית הספר שתחליט ללמוד קייטסרף ידאגו לך ויתאימו לך את הציוד המתאים, תסמוך עליהם. לגבי ההמשך שלך אתה תצטרך גלשן שהוא גדול באזור 1.70 ואולי אפילו יותר בתור התחלה, גלשן שיש לו מספיק נפח, בהמשך לאחר תקופה שבה תרגיש שיפור ותנסה גלשנים נוספים תוכל להחליפו ל- 1.50 ....וכן הלאה, לגבי המצנח יתאימו לך מצנח גדול 16 לרוחות החלשות המותאם לתנאים בהם תבחר לגלוש ובעיקר מיועד לים תיכון, בנוסף בהמשך שתחליט שזה מתאים לך בכל מקרה תצטרך גם מצנח קטן כדי לגלוש ברוחות יותר חזקות (גודל 12). תאמין לי שלמצנח יש כוח כל כך גדול שיכול להרים אותך ועוד כמה כמוך ברוח חזקה ....כשתתחיל את הקורס תבין על מה אני מדברת. לגבי חליפות לא תהייה לך בעיה וגם אם כן תדאג להגיד לי ואני אדאג להפנות אותך לחברה אשר מתאימה חליפות באופן אישי לכל אחד אשר מעוניין (אמנם עכשיו קיץ אז כרגע לא נראה שיהיה לך צורך). טיפ קטן - אל תמהר לקנות לפני שאתה יודע שזה הכיוון ולפני שאתה מקבל הכוונה טובה מבעלי ניסיון. תעדכן אותי בהתפתחות, בהצלחה! חגית עוז 0506300850

kiteaway

New member
כבר עברו אצלנו גדולים מימך

כמו שחגית אמרה,,אל תאיים,,עברו אצלנו חברה שלמדו לגלוש גדולים מימך,,הגודל הוא לא חיסרון,,לגבי הציוד יש את כול המידות שמותאמות למישקל הגולשו והרמת גלישה שלו,,לפני שאתה קונה ומשקיע אלפי שקלים בציוד,,בוא תנסה,תילמד ואז תיתקדם ביתר הבנה לגב י ההמשך פרטים על קורסים וההמשך www.kiteaway.co.il 098666991

למעלה